Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

SiLik çıktı siLik çıktıııııııııııııııııııııııııııııı
ikinci çizgi siLik çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:hooray::hooray::hooray::hooray:

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah canım benim:sm_cool:

canım benm tebrık ederımmmm ozaman yarın hemen teyid için hastaneye gıdıyorsun dıymı hadı bakalım darısı basımızaaaaaaaaaa.s.

ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM CANIMkaydirigubbakcemile5

ya benim 20lik diş çıkıyorda adetimde olmadı.. bu dişle ilgisi olabilirmiki.bilgisi olan varmı:1closedeyes:

beyaz canım benim hayırlı olsun cok mutlu oldumm yehoooooooo:))))))))))))

vuslat 29 canım hosgeldin özlettin kendini yasadıklarına cok üzüldüm umarım en yakın zamanda hamiş kalırsın canım benim canımı sıkma üzülme kendine iyi bak canım (((

akkanarya canım akıntın varmıs bu hamilelik belirtisi olabilir hayırlı olsun insallah insallah dediğim gibidir canım

ya arkadaslar adete bir iki gun kala idrar testi sonuc verirmi ki cok tereddutte kaldim hesaplamalarima göre 25 subatta regl olmam lazim ama adetime 10 gün kala beraber olduk esimle hamilemiyimdir acaba yarin test yapsammi yoksa reglimimi beklesem

ya beni sorunu8n cvabını bilen yokmu senağlama...20ik dişin çıkması adeti geçiktirirmi sizce

bugün 5.gün adet olmadım hala ama yarın kesin olurum ..çünkü göğüslerimde ağrı başladı.adet olmadan ağrır hep..yine çok umutlanmiştim yaa.marta kaldık yinesenağlama

beyazcım tebrikler.allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin ne mutlusundur sen şimdi.bak kıskandım şimdi.
akrepcim canım çok sağol sende ne var ne yok.yanlış hatırlamıyosam aşılamamı yaptırcaktın.yoksa yanlışmı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…