- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
ikinci bebeğimi istyosunuz
yok be tatlım benim hikayem çoooooooooooook uzun fisfisfis unutmazsam birgün anlatırım .benim düşüklerim oldu..senağlama senağlama senağlama by by
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci bebeğimi istyosunuz
hg dayanamdm test yaptım tek ç.izgi çıktı
ahh canım ya ben cuma gunu en son ıdrar testı yapmıstım dılım yandı artık hıc ılgılenmıyorum ama 28subata kadar olmazsam yıne yapıcam mecburıyetten varsa var yoksa da adetım hala gelmedı umarım bı hastalık yoktur doktora gıdıcem ıste uffffff
inşllh kötü bişey yoktr ama bende aldım dersimi sırf meraktan yaptım biliyodum tek çizgiyi grceğimi zaten hasta olurum ben 2 gün içinde ama marta bomba gibi gircem:lepi:
efeettt afferııın kıssss bu ay olmazsa mart kesın olucak dimiii bı gunu bıle kacırmak yokkkk:hooray:
yokkkk:1hug:
:hooray: :hooray: zaferı beraber kutlıycazzzzzz:hooray: :hooray:
canlarrr selammmmm:))
özlemcimm nasılsın gülümm..nasıl gidioo??????
nası gıtsın cnım ya adetım gelsın dıye beklıyrum hala
sen nabtınnnn
senin gün 3 marttı dimi ??yanlış hatırlamıyorsam...:uhm:benim kırmızıların alametiymiş gülüm yaaa:tomato:bitti şimdi çalışmalara başladıkk:dance::dancevülasyon testi aldım onu yapıyorum ..bugün yarın olacak kaydirigubbakcemile5çalışmalar tam gazzzzzzzkaydirigubbakcemile3hayırlısı hakkımızdan bakalım:ecrin_bebek:
yok kısss ne martı benım adet gunum 18şubattı geçti hala adet olamadımmm senağlama ama hamıle de degılım cumartesı kan testınde 2.0yanı negatıf sonuc aldımmmsenağlama
allaa allaaaa 3 mart kimdi kıssss o zaman:roflol:ayyy vallaa karmakarışık oldukk yaakaydirigubbakcemile3doktora gittinmi canım yaaa..negatif çıktıysa söktürücü filan verirdi en azından atlatırdın bir an öncee....:Saruboceq:hayırlısını diliyoruss heppp üsülme canımm..martta patlatıcass bombaları teeeekkk teekkkkkkkdelikafadulden