Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hg dayanamdm test yaptım tek ç.izgi çıktı

ahh canım ya ben cuma gunu en son ıdrar testı yapmıstım dılım yandı artık hıc ılgılenmıyorum ama 28subata kadar olmazsam yıne yapıcam mecburıyetten varsa var yoksa da adetım hala gelmedı umarım bı hastalık yoktur doktora gıdıcem ıste uffffff

ahh canım ya ben cuma gunu en son ıdrar testı yapmıstım dılım yandı artık hıc ılgılenmıyorum ama 28subata kadar olmazsam yıne yapıcam mecburıyetten varsa var yoksa da adetım hala gelmedı umarım bı hastalık yoktur doktora gıdıcem ıste uffffff

inşllh kötü bişey yoktr ama bende aldım dersimi sırf meraktan yaptım biliyodum tek çizgiyi grceğimi zaten hasta olurum ben 2 gün içinde ama marta bomba gibi gircem:lepi:

inşllh kötü bişey yoktr ama bende aldım dersimi sırf meraktan yaptım biliyodum tek çizgiyi grceğimi zaten hasta olurum ben 2 gün içinde ama marta bomba gibi gircem:lepi:

efeettt afferııın kıssss bu ay olmazsa mart kesın olucak dimiii bı gunu bıle kacırmak yokkkk:hooray:

nası gıtsın cnım ya adetım gelsın dıye beklıyrum hala

sen nabtınnnn

senin gün 3 marttı dimi ??yanlış hatırlamıyorsam...:uhm:benim kırmızıların alametiymiş gülüm yaaa:tomato:bitti şimdi çalışmalara başladıkk:dance::dance:eek:vülasyon testi aldım onu yapıyorum ..bugün yarın olacak kaydirigubbakcemile5çalışmalar tam gazzzzzzzkaydirigubbakcemile3hayırlısı hakkımızdan bakalım:ecrin_bebek:

senin gün 3 marttı dimi ??yanlış hatırlamıyorsam...:uhm:benim kırmızıların alametiymiş gülüm yaaa:tomato:bitti şimdi çalışmalara başladıkk:dance::dance:eek:vülasyon testi aldım onu yapıyorum ..bugün yarın olacak kaydirigubbakcemile5çalışmalar tam gazzzzzzzkaydirigubbakcemile3hayırlısı hakkımızdan bakalım:ecrin_bebek:

yok kısss ne martı benım adet gunum 18şubattı geçti hala adet olamadımmm senağlama ama hamıle de degılım cumartesı kan testınde 2.0yanı negatıf sonuc aldımmmsenağlama

yok kısss ne martı benım adet gunum 18şubattı geçti hala adet olamadımmm senağlama ama hamıle de degılım cumartesı kan testınde 2.0yanı negatıf sonuc aldımmmsenağlama

allaa allaaaa 3 mart kimdi kıssss o zaman:roflol:ayyy vallaa karmakarışık oldukk yaakaydirigubbakcemile3doktora gittinmi canım yaaa..negatif çıktıysa söktürücü filan verirdi en azından atlatırdın bir an öncee....:Saruboceq:hayırlısını diliyoruss heppp üsülme canımm..martta patlatıcass bombaları teeeekkk teekkkkkkkdelikafadulden

allaa allaaaa 3 mart kimdi kıssss o zaman:roflol:ayyy vallaa karmakarışık oldukk yaakaydirigubbakcemile3doktora gittinmi canım yaaa..negatif çıktıysa söktürücü filan verirdi en azından atlatırdın bir an öncee....:Saruboceq:hayırlısını diliyoruss heppp üsülme canımm..martta patlatıcass bombaları teeeekkk teekkkkkkkdelikafadulden

evet canım yaaa o kadar kalabalıgız kı boyle karısabılıryo ıste bu ay olmadı ama marta super gırıcezzzzkaydirigubbakcemile3

kızlaaar mrb.uzun zamandır girmemiştim siteye.yeni arkadaşlar gelmişler.hepsine hoşgeldiniz diyorum ama onlarda eskimiş artık.deryayı göremedim oda heralde benim gibi bi süra kendine burayı yasakladı.geçen ay kırmızı kartı 4 günden sonra görünce depresif bi insan oldum.pek takılmadın siteye ama aklım hep burdaydı.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.önümüzdeki 2 ay beklemek zorundayım.bu ayda % 10 luk bi ihtimal ama düşünmüyorum.düşünmüyorum dedikçe rüyamda bebek görüyorum sonra acaba? diyorum.çünkü geçen ay bi rüyanın peşinden gittim eczanayi zengin ettim olmadı kan testi.bide üstüne labarantın hamile değilsiniz diye hastanenin göbeğinde bağırması cabası.hastaneden arabaya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.hayırlısı diyorum artık.

selam kızlar her ne kadar takmıyorum desemde şimdi misafirlikten geliyorum,biri 4 biri 5 aylık hamile birinin 1. ay tutmuş diğerinin 3. ay eve geldim ,eşimde maça gitti çok gerginim benim 1 yıl oldu ama herkese7 ay diyorum,onların adına çok seviniyorum benim adıma üzülüyorum,bişeyde yok niye olmuyo ya geçen ay çok minik kist var dedi ilaç kullandım sonra gittim kist gitmiş dedi,offffffffffffffffffffffffffff...ağlamak istiyorum

kızlar çok kötü durum benım dekaç aydır oomuyor bu ay değişik şeyler var bilmiyorum karnım sürekli ağrıyor birde kaygan bir akıntım var çok az

akıntı bende de var her ay farklı olarak bu ay ama. Bakalım eğer çarşambaya kadar olmazsam ben de test yapıcam. Ama yine de yok gibi geliyor alıştım 6 aydır olmamasına herhalde.

X