Hayırdır inş. Noldu canım :1shok:
Saol Suzancım iyiyiz Allaha şükür. Sen nasılsın? Minik Gonca nasıl?
biz iyiyiz canım.ikili taraman yapıldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır inş. Noldu canım :1shok:
Saol Suzancım iyiyiz Allaha şükür. Sen nasılsın? Minik Gonca nasıl?
biz iyiyiz canım.ikili taraman yapıldı mı
Hayır cnm. Doktor Martın ilk haftası çağırdı. Çok merak ediyorum. İnşallah bir terslik çıkmaz :Saruboceq:
hamısler ya accık accık su belrtılerını bı daha yazsanızaaaaa......herkesın degısık amaaa ben yınede merek edıyorum.2 gunum kaldı heyecanlıyımmmm
selam kızlar ben geldimmm
ben test yapacaktım sabah dr um kanda baktır dedi akşam iş çıkısı kan vericem bakalım hayırlısı
adet günümde geldi biraz sonra birden bitti bugun 3. gün hala yok olmaz inş.
içini ferah tut canım bir terslik çıkmaz Allahın izniyle.sen hangi dra gidiyorsun
Canım bendeki en belirgin özellikler baş dönmesi ve meme uçlarıma doğru küçük bezelerde şişkinlik vardı.
hamısler ya accık accık su belrtılerını bı daha yazsanızaaaaa......herkesın degısık amaaa ben yınede merek edıyorum.2 gunum kaldı heyecanlıyımmmm
Adet olmazsın inşallahh guzel haberlerle gel... :1hug:
canım ya benım gogusler 1 hafta onceden sısmıstı bugun sankı bıraz ınmıss.....yan taraflar bıde ucları agrıyıııı....bas donmesı mıde bulantısı bazen olsada psıkolojık gozuyle bakıyorum.cunku her adetımden once bunlar oluyoooo
Devlet hastanesi doktoru Muhammet Öztürke. Sen Antalyadamısın?
bendeki belirtiler adetten yaklaşık bir hafta önce göğüste şişme ve dokununca zonklama tarzında ağrı olmuştu.gece bulantılarım vardı.birde ne yersem mideme dokunuyordu ve midemde yanma ve ekşime oluyordu.geceleri baş ağrım oluyordu.şişkinlik ve gaz olayıda vardı
ay yemek yedim geldim patlıcam şimdi bom bom
mojiku bidahaki gidişte cinsiyetinide örenirsin belki kıs:)
evet canım.atatürk devlet hastanesi dru Serap Tiryakiye gidiyorum
yok canım ya benim hiç kusmam olmadı maşallah bi ara hafif bulantılarım oldu ama bi kaç gün geçti hemen hiçbişeyim yok çok şükür kabızlık dışında of ne yesem çare olmuor ya , sen nasılsın canım senin bulantın oluomuydu ?