Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kıslar maca diye bir şey mış mızlar ardaşaım 9 aydır hamile klmaya çalıyomuş bunu duymui eşide kendide kullanmanmış kutu bitmiş o ay hamile kalmış işe yararmı sizde ne dersiniz.

ufff çok sıkıldım kızlar yaa ...aybaşını bekle geçsin hasta oldun olmadın dert....
stresten adetlerde gecikir o da bir dert....
adet olmadığı zaman hamile kalmak zor bu da dert,
adet olursun,hadiiiii bu bitsin yeniden sıfırlayalım offf bu da dert....
dert ,dert,dert,,Allahm sen hiç imkanı olamayan insanalra daha çok sabır ver..!!!
bana da akıl ver!!!!

aynen dediğin gibi canımmm benım...o yusden napcezz bu kadar da takmıcezzz...yanı bız ıstıyoruz dua edıyoruz rabbımde bunu goruyo..yanı nıye bu kadar dert edıyosunuz kı,,bı gun mutlaka olacak,,en hayırlı zamanı neyse o zman gelecekler...bebk oluncada bu rahat donemlerınızı ozlıceksınız bazen..o yuzden şimdi kı zamnlarınızın da kıymetını bılıp anı yaşayın...herşeye doyun kı beebk olunnca ıçınızde bışı kamlasın..eşimizle daha cok vakıt gecırelım ne bıleyım işte bızı sınırlayan bışey yok şimdi tadını cıkarın...tek yapmamz gereken korunmamak ve dualarımızdan eksık etmemek..hayatımızı buna bağlamayalım ama,,yoksa hep sters herşey stresss:eek:klava:

sevedailcim gelmiş naber kuşum nerelerdesin bugün gıcığım kaydirigubbakcemile2

sevedailcim gelmiş naber kuşum nerelerdesin bugün gıcığım kaydirigubbakcemile2

slm canım walla çok yoğunum giremiorum hayırdır nie gııcıksın bajımm!!ben gelmeyeli neler oldu warmı bi gelişme ya bişey sorcam derya ne yaptı?*klomen kullanıodu ne oldu bilgin warmı?

ben şey demiştim geçen ay 25 inde oldum bu ay 23-27 arası kendime şans tanıdım hani test yapmıcam ama belimin arkası çok ağrıyo galiba adet olcam üzüldüm demiştimm

kıslarrrr ben kaçarr...lutfen streslereımzı endışelerımızı bı kenara bırakalımmm...bı gun hepimiz hamiş olucaz inşşşşş......opuyorum hepinizi....baayyyyyhihoyyyt

ben şey demiştim geçen ay 25 inde oldum bu ay 23-27 arası kendime şans tanıdım hani test yapmıcam ama belimin arkası çok ağrıyo galiba adet olcam üzüldüm demiştimm

üzülme canım
of..offf..
üzülmek neye yarıyor sanki,
düşünceleri zayıflatmaktan başka..
umudunu yitirmeden ayakta durabilmek,
hayata hergün başka bakabilmek..
hergün sonunun aynı olacağını bile bile
birşeyleri değiştirmek istemek..
sabır...ve en önemlisi ve en zoru da SABRETMEK....!!!!!

SELAM ARKADAŞLAR 2 GÜN ARADAN SONRA ÇOK ÖZLEMİŞİM AMA YOĞUNLUKTAN GİREMİYORUM ŞU ARALAR :çok üzgünüm: NE VAR NE YOK VAR MI GÜZEL HABERLER delikafadulden

Yeni hamişlerimiz böyleler tebrikleri alır vınnn:tomato:
Aşkolsun ben öyle değilim ama o kadar çok işgüç varki hafta başı ayın son haftası nasıl yoğunum bir bilsen :çok üzgünüm:

tebrikler cnm allah tamamına erdirsin mart 9 darısı herkesin başına ....

ceylann benim adetime 9 gün kaldı ay heycanlandım .....

Yamansak inşallah hamilesisindir canım :CüvCüv: ama sen yine de çalışmalara ara verme geç yumurtlarsan bide kaçırmazsın fisfisfis

ceylancığım adaçayı ne yapıyo yumurtalarımı çatlatıya düzenemi sokuyo :uhm:
yumurtaları kaliteli yetiştirip çatlatıyor :eek:
slm canım walla çok yoğunum giremiorum hayırdır nie gııcıksın bajımm!!ben gelmeyeli neler oldu warmı bi gelişme ya bişey sorcam derya ne yaptı?*klomen kullanıodu ne oldu bilgin warmı?
Derya002 hiç uğramıyor ki..PAtricia kullandı büyüdü yumurtalar ama herkes heveslenmek için bahane arıyor bende hayalerini suya düşürüyorum..:eek:
Canım benim bel ağrısı önemli belirtilerinden biri üzülmek yok inşallah başarmış olacaksın süprizzzzz

yumurtaları kaliteli yetiştirip çatlatıyor :eek:

Derya002 hiç uğramıyor ki..PAtricia kullandı büyüdü yumurtalar ama herkes heveslenmek için bahane arıyor bende hayalerini suya düşürüyorum..:eek:

Canım benim bel ağrısı önemli belirtilerinden biri üzülmek yok inşallah başarmış olacaksın süprizzzzz

inşallah canım çok saoll

Onan bee sende hee sen eskisin topicte sana demedımki bırakmayan bırakmıyor Suzan mesela Mozijku say say bıtmez

X