Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufff çok sıkıldım kızlar yaa ...aybaşını bekle geçsin hasta oldun olmadın dert....
stresten adetlerde gecikir o da bir dert....
adet olmadığı zaman hamile kalmak zor bu da dert,
adet olursun,hadiiiii bu bitsin yeniden sıfırlayalım offf bu da dert....
dert ,dert,dert,,Allahm sen hiç imkanı olamayan insanalra daha çok sabır ver..!!!
bana da akıl ver!!!!
Kıslar maca diye bir şey mış mızlar ardaşaım 9 aydır hamile klmaya çalıyomuş bunu duymui eşide kendide kullanmanmış kutu bitmiş o ay hamile kalmış işe yararmı sizde ne dersiniz.
Severcim devamlı görüşüyoruz benim olduğum yerde umutsuzluk olabilir mi???:jeyyar:
İyi birlikte adaçayına başlayacağız :1hug:
sevedailcim gelmiş naber kuşum nerelerdesin bugün gıcığım kaydirigubbakcemile2
ben şey demiştim geçen ay 25 inde oldum bu ay 23-27 arası kendime şans tanıdım hani test yapmıcam ama belimin arkası çok ağrıyo galiba adet olcam üzüldüm demiştimm
Aşkolsun ben öyle değilim ama o kadar çok işgüç varki hafta başı ayın son haftası nasıl yoğunum bir bilsen :çok üzgünüm:Yeni hamişlerimiz böyleler tebrikleri alır vınnn:tomato:
tebrikler cnm allah tamamına erdirsin mart 9 darısı herkesin başına ....
ceylann benim adetime 9 gün kaldı ay heycanlandım .....
yumurtaları kaliteli yetiştirip çatlatıyorceylancığım adaçayı ne yapıyo yumurtalarımı çatlatıya düzenemi sokuyo :uhm:
Derya002 hiç uğramıyor ki..PAtricia kullandı büyüdü yumurtalar ama herkes heveslenmek için bahane arıyor bende hayalerini suya düşürüyorum..slm canım walla çok yoğunum giremiorum hayırdır nie gııcıksın bajımm!!ben gelmeyeli neler oldu warmı bi gelişme ya bişey sorcam derya ne yaptı?*klomen kullanıodu ne oldu bilgin warmı?
Canım benim bel ağrısı önemli belirtilerinden biri üzülmek yok inşallah başarmış olacaksın süprizzzzzben şey demiştim geçen ay 25 inde oldum bu ay 23-27 arası kendime şans tanıdım hani test yapmıcam ama belimin arkası çok ağrıyo galiba adet olcam üzüldüm demiştimm
yumurtaları kaliteli yetiştirip çatlatıyor
Derya002 hiç uğramıyor ki..PAtricia kullandı büyüdü yumurtalar ama herkes heveslenmek için bahane arıyor bende hayalerini suya düşürüyorum..
Canım benim bel ağrısı önemli belirtilerinden biri üzülmek yok inşallah başarmış olacaksın süprizzzzz
Selam günaydın herkese
patricianın hsgsi nası çıktı acaba ya