Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mesela benım gecen ay ılk denememdı,,etrafında soylemlerıyle falan bı tuhaf olmuştum...belım ağrıyodu ayaklarım uşuyodu canım bışeylerı cok cekıyodu,,her sabah mıgde bulantısyla uyanır olmuştum..ama sonuç negatıftı..yanı inş sen hamılesındır de o yuzden ole hıssedıyosundur ama bışey demek için daha erken bence

mesela benım gecen ay ılk denememdı,,etrafında soylemlerıyle falan bı tuhaf olmuştum...belım ağrıyodu ayaklarım uşuyodu canım bışeylerı cok cekıyodu,,her sabah mıgde bulantısyla uyanır olmuştum..ama sonuç negatıftı..yanı inş sen hamılesındır de o yuzden ole hıssedıyosundur ama bışey demek için daha erken bence

doğrudyorsn canım yani nasıl anlatayım ki...
geçen ay çok kasıntılı ve stresliydim...
bu ay tuhaf bir relaxlık var...sadece şu son 2 3 gündür düşünmeye başladım....
biraz daha bekleyeyim artık ne yapalım....

Canım onun kasıkları çok ağrıyo.Mide bulantısı çoktu bide halsizlik felanda vardı test yaptı pozitif çıktı.daha 12-13 gün vardı adetine ben inanmadım yanlıştır die düşündüm.Doktora gitti kan testinde çok yüksek çıktı hatta doktorr üstüne görmüş olabilrsin büyük gibi bebek dedi.Ama ultrasonda çıkmadı alttan baktı henüzz 1 haftalık dedi.:KK70:

günaydın kızlar ne var ne yok? ben kritik dönemime girdim geçen ay 25 inde adet olmuştum bu ay 23 den 27sine kadar kendime şans tanıyorum test yapmıcam. ama sabah umudum kırıldı belim yani belimin arkası epey ağrıyo hamilelik içinde hiç belirtim yok sanırım adet olucam bu ay da olmadı galiba yani.

Ayyy bende bugünle yarını bekliyorum ama hep kırmızılar gelecekmiş gibi gelio bana her ay böle olduğu için...

gülde seninki yumurtlama zamanı belirtileri canım ya kesinlikle yumurtluosun şuan sen o yüzden kasık agrıların felan 13 gün varken belirti olamaz yumurtluosun daha

yamansak yapma test dövecem hee sizi tek çizgi görmeye amma meraklısınız....

gülde ve yamansak aklınızdan çıkartın şu testi ve sakin olun Umutlu olun
Lem Adetliyim Hala umutluyum ki sizin daha gelen giden yok sizler daha umutlu olmanız gerek

günaydın hepinize arkadaşlar moralim çok bozuldu benim çarşamba günümdü ama bu sabah kahverengi leke geldi.sanırım hastalanacağım çünkü karnım da çok ağrı var.

Canım onun kasıkları çok ağrıyo.Mide bulantısı çoktu bide halsizlik felanda vardı test yaptı pozitif çıktı.daha 12-13 gün vardı adetine ben inanmadım yanlıştır die düşündüm.Doktora gitti kan testinde çok yüksek çıktı hatta doktorr üstüne görmüş olabilrsin büyük gibi bebek dedi.Ama ultrasonda çıkmadı alttan baktı henüzz 1 haftalık dedi.:KK70:

beniim böyle belirtilerim yok ....
AYY Allah bana da nasip eder böyle bir bebek....

doğrudyorsn canım yani nasıl anlatayım ki...
geçen ay çok kasıntılı ve stresliydim...
bu ay tuhaf bir relaxlık var...sadece şu son 2 3 gündür düşünmeye başladım....
biraz daha bekleyeyim artık ne yapalım....
inş hamiş sındır canımm...hepimiz beklemedeyız kaydirigubbakcemile313 gun olmasada en azından bı dort beş gun bekle ,,şikayetlerın devam ederse yada artarsa belırtıler ıyıce gıder kan testı yaptırırsın..azıcıkk sabırr:teselli:
KIZLAR ADETİME 9 VAR TEST YAPSAM ÇIKARMI SİZCEsenağlama

yahu kıslar cok tez canlısınız..bekleyın bıras o kadar beklemışsınız zaten..inş varır bebışın canım ama bı hafta daha sabret bakalım guunn gelsın bı,,sonra varda erken dıye mı cıkmadı dıye bı endışe daha.....hepımız beklıyoruzz canım,,sabret ama inş senledır bebışınn:CüvCüv:

X