- 25 Aralık 2008
- 959
- 9
- 39
günaydın hepinize arkadaşlar moralim çok bozuldu benim çarşamba günümdü ama bu sabah kahverengi leke geldi.sanırım hastalanacağım çünkü karnım da çok ağrı var.
gülde ve yamansak aklınızdan çıkartın şu testi ve sakin olun Umutlu olun
Lem Adetliyim Hala umutluyum ki sizin daha gelen giden yok sizler daha umutlu olmanız gerek
cannisan hiç yerleşme kanaması diyip ümitlenme herşeye hazırlıklı ol bugün çok gıcığım sanırım.......
ceylancım anlıyorum seni tatlım kimsenin boşyere ümitlenmesini istemiosun gıcıklık degil:))
adetine bikaçgünü kalanların heyecanlanması çok normal ama daha uzun süre olanlar kendini yıpretıo
yamansak dii mi ama...hatta araba kornasi taksak oraya..basimiza da ikaz lambasi...ertesi gun hemen uyari vermeye baslasa :roflol: hayat ne guzel olurduu
fd canım inşallah yaa ne bilim umutlandım bir an kaydirigubbakcemile2
kıslar ne bilim yeni bir test çıksa böğle hamile kaldığının ertesi günü belli olsa falan ne süper olur demii ayy şahaneee:CüvCüv:
cannisan hiç yerleşme kanaması diyip ümitlenme herşeye hazırlıklı ol bugün çok gıcığım sanırım.......
hakkını yememek lazım bugün gıcıklığın üzerinde arkadaşım.zaten üzgünüm sende halletin yani.ŞenizŞenizŞeniz
ceylancığım ndk yla görüşüyomusun nasıl oldu kendini biraz daha toparlayabildim inş hakkında hayırlısı olur söyle daha fazla üzmesin kendini