Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın hepinize arkadaşlar moralim çok bozuldu benim çarşamba günümdü ama bu sabah kahverengi leke geldi.sanırım hastalanacağım çünkü karnım da çok ağrı var.

üzülme canım bekle biraz daha belki yerleşma kanamasıdır hem adet olsanda bir sonraki aylarda hamiş kalabilirsin

gülde ve yamansak aklınızdan çıkartın şu testi ve sakin olun Umutlu olun
Lem Adetliyim Hala umutluyum ki sizin daha gelen giden yok sizler daha umutlu olmanız gerek

doğru söylüyorsun canım yaa yine aptal gibi ortada kalacağım
amann nys ne...
zaten hamile olduğumda er ya da geç öğrenirim...
haklısın canım..

fd canım inşallah yaa ne bilim umutlandım bir an kaydirigubbakcemile2
kıslar ne bilim yeni bir test çıksa böğle hamile kaldığının ertesi günü belli olsa falan ne süper olur demii ayy şahaneee :CüvCüv:

cannisan hiç yerleşme kanaması diyip ümitlenme herşeye hazırlıklı ol bugün çok gıcığım sanırım.......

yamansak dii mi ama...hatta araba kornasi taksak oraya..basimiza da ikaz lambasi...ertesi gun hemen uyari vermeye baslasa :roflol: hayat ne guzel olurduu

ceylancım anlıyorum seni tatlım kimsenin boşyere ümitlenmesini istemiosun gıcıklık degil:))

adetine bikaçgünü kalanların heyecanlanması çok normal ama daha uzun süre olanlar kendini yıpretıo

cannisan hiç yerleşme kanaması diyip ümitlenme herşeye hazırlıklı ol bugün çok gıcığım sanırım.......

yataktan ters mi kaltın neee kaydirigubbakcemile3yerimseniben

canım ya doğruları söğlüyosun valla birakamak lazım ucunu sonuşta nasip kısmet:Saruboceq:

ceylancım anlıyorum seni tatlım kimsenin boşyere ümitlenmesini istemiosun gıcıklık degil:))

adetine bikaçgünü kalanların heyecanlanması çok normal ama daha uzun süre olanlar kendini yıpretıo

aynı ben değil mi??????benneyaptımki

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.özellikle de sana CEYLAN teşekkür ederim aşkım.sağlık olsun herşey kısmet.

yamansak dii mi ama...hatta araba kornasi taksak oraya..basimiza da ikaz lambasi...ertesi gun hemen uyari vermeye baslasa :roflol: hayat ne guzel olurduu

evet evet çok haklısın 1 ay bekiyos ya o değil düşün düşün nereye kadar ama dimi :roflol:
bilim adamlarımız duysun lütfen cabuk acil:dance:a.s:1hug:delikafadulden

canım ozaman sabır dediğimiz duyguyu nerede ve nasıl kullanacağız herşeyi teknolojiye bağladık gidiyoruz biraz bekleyin eminim negative gördüğünüzde pozitif gördüğünüzde vereceğiniz sevinç tepkileri kadar üzüntü tepkileride vereceksiniz hepimiz aynıyız ama tez canlılıkla değil biraz sabır adet tarihinizi bekleyin ve kendinizi psikolojık olarak lütfen etkilemeyin siz burda böyle yaparsanız olmayanlar daha çok üzülecek anladınızmı o yüzden lütfen bebeğim böyle tez canlılık yapmayın

guldecim şimdi senin tek yapman gereken adet gününe kadar ilişkilerini ihmal etmemek belirti düşünmek için çookk erken canım benim a.s.

ceylancığım ndk yla görüşüyomusun nasıl oldu kendini biraz daha toparlayabildim inş hakkında hayırlısı olur söyle daha fazla üzmesin kendini

ufff çok sıkıldım kızlar yaa ...aybaşını bekle geçsin hasta oldun olmadın dert....
stresten adetlerde gecikir o da bir dert....
adet olmadığı zaman hamile kalmak zor bu da dert,
adet olursun,hadiiiii bu bitsin yeniden sıfırlayalım offf bu da dert....
dert ,dert,dert,,Allahm sen hiç imkanı olamayan insanalra daha çok sabır ver..!!!
bana da akıl ver!!!!

ceylancığım ndk yla görüşüyomusun nasıl oldu kendini biraz daha toparlayabildim inş hakkında hayırlısı olur söyle daha fazla üzmesin kendini

Severcim devamlı görüşüyoruz benim olduğum yerde umutsuzluk olabilir mi???:jeyyar:
İyi birlikte adaçayına başlayacağız :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…