Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BEnde rüyamda çocuğumu düşürdüm gördüm çok ağladım.Hayıra yoralım hepimizz.Bilinç altı olabilir arkadaşımızın dediği gibi..

kızlar yaa bana bir cevap verin ne olur burda hiç adetten çok çok önce hemile olduğunu öğrenen arkadaş oldu mu hiç???

ceylanliste.jpg
[/IMG]

Elacım yok yeni hamilemiz sahi tahtta kimin oturduğunu bile unuttum ben sengözlerimebaksanab
Listede Günü geçenler almış başını gidiyor kimseden haber yok..

kızlar yaa bana bir cevap verin ne olur burda hiç adetten çok çok önce hemile olduğunu öğrenen arkadaş oldu mu hiç???

Çok çok önce öğrenen oLduğunu sanmıyorum ama gününde 2-3 gün öncesinde öğrenenleri duymuşdum
:kahve:
Belirti filan varda testmi yapıcaksın ?

hayırlısı olsun canım Rbbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun kallarımızı boş bırakmasın.:Saruboceq:

adetten çok çok önce hamilelik öğrenilezki tatlım hatırladığım kadarıyla böle bişi olmadı olmazda en fazla on gün öncesi kan tahlilinde belli olur

Çok çok önce öğrenen oLduğunu sanmıyorum ama gününde 2-3 gün öncesinde öğrenenleri duymuşdum
:kahve:
Belirti filan varda testmi yapıcaksın ?

yok canım test için çok çok erken ama
adetime daha 13 gün olmasına rağmen vücudumda bir gariplik var...
kasıklarıma ara ara batma oluyor göğüslerime dokunmıyorum bile
arada başım ağrıyor hasta da değilim
bir de burnuma değişik değişik kokular geliyor sürekli....anlayamıyorum...

kıslar ya alalaaaa,,,zıyaretci mesajları kendı kendıne sılınıyo mu?bıllgısı olan var mı?beenımkıler sılınmışş:uhm:

yok canım test için çok çok erken ama
adetime daha 13 gün olmasına rağmen vücudumda bir gariplik var...
kasıklarıma ara ara batma oluyor göğüslerime dokunmıyorum bile
arada başım ağrıyor hasta da değilim
bir de burnuma değişik değişik kokular geliyor sürekli....anlayamıyorum...

daha cok varmış canım adetıne,,sen ne zamndır denıyodun,,cok duşunduysen psikolojık te olabılır bu hıssettıklerın...

daha cok varmış canım adetıne,,sen ne zamndır denıyodun,,cok duşunduysen psikolojık te olabılır bu hıssettıklerın...

tam tersi yeni yeni düşünmeye başladım açıkçası bu ay hiç düşünmedim
şimdi şimdi düşünüyorum
1,5 ay oldu başlayalı...olabilirmi acaba??

X