- 2 Şubat 2009
- 2.793
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben konuşuyorum
a.s.
hgkaydirigubbakcemile2
kızlar ceylan ortalarda görünmüyor?? haberi olana var mı ceylandan???
bugün nasılsın???
Günaydınlar arkidişlerim,Geleceğin en tatlı anne adayları bugün bol hamileli günler Dileğiyle.....
Melekler dedi ki Gülde seni özlemiş bende hemen geldimkaydirigubbakcemile3Meleklerden haber var Hepsi yola çıkmış Birbirlerine sıkıca tutunmuşlar geliyorlar :lepi::1rolleyes::1rolleyes:
Ben bugün pek iyi değilim kanamam fazla başım çatlıyor akşama dr.gideceğim..:tomato:
Günaydınlar arkidişlerim,Geleceğin en tatlı anne adayları bugün bol hamileli günler Dileğiyle.....
Melekler dedi ki Gülde seni özlemiş bende hemen geldimkaydirigubbakcemile3Meleklerden haber var Hepsi yola çıkmış Birbirlerine sıkıca tutunmuşlar geliyorlar :lepi::1rolleyes::1rolleyes:
Ben bugün pek iyi değilim kanamam fazla başım çatlıyor akşama dr.gideceğim..:tomato:
aynı heran adet olucakmış gibi ben adet öncesi aferdersn ishal olurum dünden beri ishal gibiym 1 haftdr kabızdım
senin adet günün geliyormu?
geçti mi?
kusura bakma caım buradaki bazı insanları karıştırıyorum da eğer önceden sorduysam özür dilerim...
Anavatanı kan ağlatıyorum sorma bitanem..Umutluyum hala 8 aydır üstüne mi görüyorum demekten 1 ay sonra bebş doğacak kaydirigubbakcemile3canım benim hoşgeldin sen adet mi oldun
nys hayırlısı...
en iisi eğer işte değilsen yat uzanbiraz dinlenmek ii gelir..):1hug:
selam nasılsın güzelim... kızlar rüyamda bebek emriziyodum yaaaa böğle elma bahcesinin içinde.... hayırıdr inşallah burada geri sayım başladı kızlar adettime 9 gün var
hayırlısı insallah v:Saruboceq:
Sanırım günün ilk hamilesi benim!!! :)
Bayanlar inanılmaz heyecanlıyım, henüz kimseye söyleyemedim. Bu site bana uğurlu geldi!!!!!!!