Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıssslar ben bu ayda ümidi kestim cumartesi çok yoruldum kalıcı misafirim vardı yatak hazırlıyayım derken belimi ağrıttım herhalde belim çok ağrıyo bide gögüslerimde agrımaya başladı adet tarihime daha çok var ama hep böyle erkenden başlıyo gögüslerim ağrımaya normal belirtiler yani bendeki sizde ne var ne yok ?

kızlar ceylan ortalarda görünmüyor?? haberi olana var mı ceylandan???

Günaydınlar arkidişlerim,Geleceğin en tatlı anne adayları bugün bol hamileli günler Dileğiyle.....
Melekler dedi ki Gülde seni özlemiş bende hemen geldimkaydirigubbakcemile3Meleklerden haber var Hepsi yola çıkmış Birbirlerine sıkıca tutunmuşlar geliyorlar :lepi:
:1rolleyes::1rolleyes:

Ben bugün pek iyi değilim kanamam fazla başım çatlıyor akşama dr.gideceğim..:tomato:

Günaydınlar arkidişlerim,Geleceğin en tatlı anne adayları bugün bol hamileli günler Dileğiyle.....
Melekler dedi ki Gülde seni özlemiş bende hemen geldimkaydirigubbakcemile3Meleklerden haber var Hepsi yola çıkmış Birbirlerine sıkıca tutunmuşlar geliyorlar :lepi:

Ben bugün pek iyi değilim kanamam fazla başım çatlıyor akşama dr.gideceğim..:tomato:

canım benim hoşgeldin sen adet mi oldun
nys hayırlısı...
en iisi eğer işte değilsen yat uzanbiraz dinlenmek ii gelir..:KK66:):1hug:

selam nasılsın güzelim... kızlar rüyamda bebek emriziyodum yaaaa böğle elma bahcesinin içinde.... hayırıdr inşallah burada geri sayım başladı kızlar adettime 9 gün var
hayırlısı insallah v:Saruboceq:

aynı heran adet olucakmış gibi ben adet öncesi aferdersn ishal olurum dünden beri ishal gibiym 1 haftdr kabızdım

senin adet günün geliyormu?
geçti mi?
kusura bakma caım buradaki bazı insanları karıştırıyorum da eğer önceden sorduysam özür dilerim...

kıslarr günaydınn..nasılsınızz.Benimde adet tarihim bugün pek bi belirti YOk hiç ağrım sızımda YOk bitek göğüslerim şiş.Allah hepimiz için hayırlı olanı göstersin inşlh..

canım benim hoşgeldin sen adet mi oldun
nys hayırlısı...
en iisi eğer işte değilsen yat uzanbiraz dinlenmek ii gelir..:KK66:):1hug:
Anavatanı kan ağlatıyorum sorma bitanem..Umutluyum hala 8 aydır üstüne mi görüyorum demekten 1 ay sonra bebş doğacak kaydirigubbakcemile3
İşteyim hayatım sigortacıyım kendi işim oyüzden izin alma lüksümde yok malesef
selam nasılsın güzelim... kızlar rüyamda bebek emriziyodum yaaaa böğle elma bahcesinin içinde.... hayırıdr inşallah burada geri sayım başladı kızlar adettime 9 gün var
hayırlısı insallah v:Saruboceq:

Yamansak herkes bu tür rüyalar görüyor ama sonuç hep hüzünle sonuçlanıyor inşallah sen güzel haberler verirsin herşeye hazırlıklı ol..Geri sayım starttt:sm_cool::sm_cool:

Anavatanı kan ağlatıyorum sorma bitanem..Umutluyum hala 8 aydır üstüne mi görüyorum demekten 1 ay sonra bebş doğacak
İşteyim hayatım sigortacıyım kendi işim oyüzden izin alma lüksümde yok malesef

canım benim Allah yardımcın olsun...üzüldüm doğrusu..
ama boşver de gül geç...hayat başka türlü geçmiyor canım yaa..

X