- 4 Ağustos 2009
- 539
- 5
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçti günüm 2 gün midem bulanıyor bel ağrısı da cok ama idrar için 4saat mi beklicem ona karar veremedim
3-4 gün vardı öğrendiğimde.28 de oluyorum. inşallah sende güzel haberler verirsin bize:) ama ben keşke günüm geçtikten sonra yapsaydım diyorum şu korkuları yaşamazdım en azından.
tarfil haklısın relax olmalıyım:) yatmak zorunda olduum için gerildim biraz. normalde hareketli birsiyim zor geldi. pozitif düşüncem sizlerinde dualarıyla herşey yolunda gidecek inşallah.
canım benimde 13 ile 16 arasıydı yumurtlama günüm.biz 14 ü sabah başladık. aynan benim de karnımın alt kısımlarında kasıklarımda ağrı oluyor.ben de üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum ama inşallah HAMİLEYİZDİR. Senin adet ne zamandı.
10 mayıstı başladı 16 sında bitti. bi dahaki hesaplamalara göre 6 haziranda başlayacak. bakalım bugünde iğne batması gibi oldu hep karnımın alt kısmında. bakalım bekliyorum ve başımın sol kısmında ani gelen ağrılar var
kızalr baş ağrısı gebelik belirtisi mi. benim reglime daha 1 hafta falan var. başağrısından başka bi değişiklik de yok bende.
vallahi benim hiç olmadıgı kadar başım ağrıdı bu ay....adetim de gecikmişti 3 gün...mide bulantısı mı dersiniz baş dönmesi mi bel ağrısı ,gögüs ucu acısı neler neler..ama olmadı hamile değilim...artık inş.öbür aya..
merak edenler için en erken hamilelik testi kızlar
fortel hamilelik testi. linkini gönderecektim ama site izin vermiyor. google dan arayıp okuyun lütfen. arkadaşım regl ine bir gün kala sonucu öğrenmiş.