- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gonlune gore versın cnmmm ıns hayırlı haberını alırıss
yaptırdım, negatif maalesef
kızlar bişey sorucammmmm,
benim 18 i ile 25 i yumurtalam günüm, eh malum boş geçmedik :):):):) şu anda karnımın alt kısmında inanımaz bi ağrı var sanki hastalanacakmışım gibi.. acaba tutmuş olabilir mi ? yoksa gene psikolojik midir ?
bugün adet gecikmemin 2.günü.sabah test yaptım ya 3 dak,ka falan bekledim.tek çizgi.yani negatif.ama kocam uyadıktan sonra baktı,biri az belirgin olmak üzere 2 çizgi göründüğünü söyledi.baktım doğru.göğüslerimde şiş var.karnımda şişlik var.akıntım var.arada şiddetli olmamak kaydıyla midem bulanıyor.acaba hamile miyim ben?
ya kızlar ben bu sıra çok kötüyüm durup durup ağlamaya başlıyorum hiç sebepsiz yere sanki kötü bi haber almış gibi yanlız kaldımmı hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum durduramıyorum kendimi az önce sustum kafam dağılsın die siteye girdim ve aşırı bi stres var üstümde mide bulantısı yapıyo bende adet oldum ama normal değil iki gün bitti 2 ped kirletmedim acaba olamıyo muyum o mu stres veriyo diyorum ya biri akıl versin bana çıldırıcam bak yine başladım yaaaa nefret ediyorum bu halimden depresyona mı giriyorum diyorum ama ağlayınca geçiyo bi anda,öyle moral bozukluğum yok ama birden dediğim gibi sanki kötü bi haber almış casına ağlıyorum duramıyorum eşim görse deli sanar adet döneminden dicem ondan olduğunu da pek sanmıyorum hiç böyle olmamıştım dediğim gibi sters mideme vuruyo herhalde kusasım var ama kusamıyorum ayyy ben çok bitkinim yaaa ((((((((((((
canım benimde 13 ile 16 arasıydı yumurtlama günüm.biz 14 ü sabah başladık. aynan benim de karnımın alt kısımlarında kasıklarımda ağrı oluyor.ben de üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum ama inşallah HAMİLEYİZDİR. Senin adet ne zamandı.
benimde yumurtlama gunum ayniymis ,13 ile17 arasi beraber takip edebiliriz belirtileri ,dun biraz yuruyus yapdim benimde kasiklarimda agri oldu,sende baska ne gibi belirtiler var?insaalh hep beraber hamisizdira.s.
tekrar merhaba kızlar. geçen gün yazmıştım evet sizlerinde yazdığınız gibi hamileyim:) kanda bhcg199 çıktı ama şimdi şöle bi sorun var malesef çok erken öğrendim bulantılar yüzünden. dün olması gereken adet günümdü doktoruma gittim şu an kese göremiyoruz bu da beni korkuttu erken öğrenmenin iyi bişey olmadığını anlamış oldum(( adet olcakmış gibi sancım var çok şiddetli olmasa da ayakta kaldıkça artan kasık ağrım var bu yüzden doktorum mutlaka yatacaksın dedi. 10 gün yatak istirahatı verdi bir de progestan şimdi bu haftanın sonunda kese olşursa rahatlıcam inşallah, diğer ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum dualarınızı bekliyorum