efe 25 birkaç gün bekle bencede a.s
Merhaba kızlar
benim de sizin yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. 11 aylık evliyim eşim korunuyor. aslında bebek henüz düşünmüyorduk. ancak bu ay adetim 3 gün gecikti ve bazı belirtiler yaşayınca şüphelendim. öncelikle adetim bittikten 10-15 gün sonra 1 gün falan lekelenme oldu. önemsemedim. mide bulantım ve ara ara baş dönmem oluyor. karnım şiş özellikle alt karnımda sanki minik bir balon hissediyorum. halsizlik var ve çok acıkıyorum. sık tuvalete çıkıyorum...vb. dün dayanamadım predictor diye bir test aldım negatif çıktı. eczanedeki kız "bir hafta gecikirse yapılan test bu" dedi. ama üzerinde "adet gecikmesinin ilk gününden itibaren" yazıyordu.acaba erken mi test yaptım. hala hamile olabilir miyim yoksa başka bir hastalığım mı var? lütfen yardım edin yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. hamile olanlarınız böyle şeyler yaşadımı?
canım eğer hamilelik gibi bir durum olsaydı adetin de geçmiş sonuçta en azından silil de olsa 2. çizgi çıkardı diye düşünüyorum ama bir kaç gün daha bekle istersen. ALLAH'ım gönlüne göre versin:Saruboceq: