Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar herşeyde bir hayır vardır bakın bende başladım aşılamaya 4 igne hala devm tutacak mı bakalım daha 32 yaşındayım erken menepoz dedi dr bence araştırın özebus sendee destek oluyorsun saol eger dr başta araştırsaydı şimdi gebeydim ama nerden biliyim dr degiştirmeyin kesinlikle dua edin ne olur tutsun yarın bakacak nasıl yumurtalar diye piştimi pişmedi mi
Bütün belirtileri yaşayıpta hamile olmayan varmı? Hepsi aralıklarla oldu bende yine de hamile olmama ihtimalim var mıdır ki ?
ya kizlar reglime 2 gun kaldi, sali gunu olmam lazim ama felaket vucut isim yuksek, sadece aksamlari usuyorum, bir de kabizim, midem sisiyo ve ayiptir soylemesi gegiriyorum kendi kendime ki ben kendi kendime gegiremeyen bir insanim, bir de cok az alttan akintim var .... yarin kan testi yaptirsam mi diyorum yoksa sali gununu mu beklesem?
he he evet arkadaşım sorduğun soruya örnek benim acaba bu ay hamile miyim dediğim her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hatta abartıp aşerdim bile :)))))))) şimdide kafamdan sildim yada öyle sanıyorum bilinç altımın beni yanıltmasına izin vermiyorum ama bi rüyalarıma hükmedemiyorum işte orda çaresizim buda kafamdan tam silemediğğime işaret sanırım...
ya bunu yazdığından sonra iki gün geçti bi haber ver güzelim ya adet oldun mu? olmadın mı?test yaptırdın mı? yaptırmadın mı? merakta bıraktın beni:))))))))
bugün ilk doktor randevumuza gittik hayırlısıyla:) keseyi gördük. benim sat 24 mart normalde 7 haftalık olması gerekiyor, geç döllenme olduğundan 5,5 haftalık kabul ediyoruz dedi doktorumuz. sağlıklı olsunda geç olsunda güç olmasın:) bir dahaki randevumuz haziranın ilk haftası bakalım.Rabbim sağlık sıhhat versin. isteyenlere de hayırlı zamanda nasip etsin. amin..
bugün ilk doktor randevumuza gittik hayırlısıyla:) keseyi gördük. benim sat 24 mart normalde 7 haftalık olması gerekiyor, geç döllenme olduğundan 5,5 haftalık kabul ediyoruz dedi doktorumuz. sağlıklı olsunda geç olsunda güç olmasın:) bir dahaki randevumuz haziranın ilk haftası bakalım.Rabbim sağlık sıhhat versin. isteyenlere de hayırlı zamanda nasip etsin. amin..
ilk önce hayırlı olsun. ALLAH ım kucağınada almayı nasip etsin. onu gönlündeki gibi hayırlı sağlıklı bir evlat kılsın..... ya hamiş olduğunu öğrenmeden önce farklı belirtiler yaşadınmı... bir değişiklik hissettinmi...
benimde kasıklarımda çok ağrı var tamda karın altı çok zorluyor