- 12 Şubat 2009
- 1.134
- 1
canım bizde bir dahaki ayı sayıcaz o zaman :))9Canım çok ama çok sevindim senin adına, umarım daha çok gebe haberi alırız buradan. Ben cumartesi günü adet oldum maalesef bi daha ki aya inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bizde bir dahaki ayı sayıcaz o zaman :))9Canım çok ama çok sevindim senin adına, umarım daha çok gebe haberi alırız buradan. Ben cumartesi günü adet oldum maalesef bi daha ki aya inşallah.
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh
Canım çok ama çok sevindim senin adına, umarım daha çok gebe haberi alırız buradan. Ben cumartesi günü adet oldum maalesef bi daha ki aya inşallah.
canım benim çokkkkkkkk sevindim allah tamamnına erdirsin inşallah.
sağol c.tesi senle konuştuktan sonra dayanamadım gittim test yaptırdım :ecrin_bebek:
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh
arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ayin 17inde hastalanmam gerekiyordu hala bise yokkkkkkkkkkkk
cok heyecanliyim test yapsamm suan cikarmi??
ya şükürler olsun ne güzel kendimin olmuş kadar sevindim allah tamımına erdirsin eşin ne yaptı nasıl verdin haberi
dayanamadim test yaptim ve hamileyimmmmmmmmmmm
cok mutluyummmmm!!! Allah olmayanlarada versin insallah, cok guzel bi duygu.
Allahima sukurler olsun...
ya esime süpriz yapamam cunku testi yaptiktan sonra sonucu birlikte ogrendik :)))
1.5 senelik evliyiz canim, 2-3 aydir istiyorduk, kismet buguneymis :))
Cok garip oldum ya görünce..
Allahim herkese bu duyguyu tatmayi nasip eder insallah!
canım tebrıkler... Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın cnmmkızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh
arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ayin 17inde hastalanmam gerekiyordu hala bise yokkkkkkkkkkkk
cok heyecanliyim test yapsamm suan cikarmi??
ayy hadı hayırlı olsunn... Allah saglıcakla dogurmayı nasıp etsınndayanamadim test yaptim ve hamileyimmmmmmmmmmm
cok mutluyummmmm!!! Allah olmayanlarada versin insallah, cok guzel bi duygu.
Allahima sukurler olsun...
inşallah bende iki yıldır bekliyorum ama yok sorun var 11 mayıs evlilik yıldönümümüz keşke olsada süpriz olsa ama mümkün degil yinede şans senin adına çok sevindim kucagına almak nasip etsin allah olmayana versinsüprizzzzz
arkadaşım birşey sormak istiyorum benim kan degerlerim biraz yüksek çıktı bu çok mu büyük bir sorun
Merhaba Canım ;prolaktinin mi yüksek çıktı? Öyle ise hamişliği engelliyor bu hormon.
inşallah bende iki yıldır bekliyorum ama yok sorun var 11 mayıs evlilik yıldönümümüz keşke olsada süpriz olsa ama mümkün degil yinede şans senin adına çok sevindim kucagına almak nasip etsin allah olmayana versinsüprizzzzz
merhaba arkadaslar bende buraya yenı uye sayılırım bısey sormak ıstıyorum gecen ay adet bıtımınden 20 gun sonra tekrar hastalandım ondan oncekı ay ıse 23 gunde bu ay ayın 21ınde hastalanmam gerekıyo yanı yarın bır haftadır sağ kasığıma bısey batıyo belım cok agrıyo göğüslerımde aynı sekılde sızce bu adet belırtısımı yoksa gebelıkmı ve ne zaman test yapmam gerekıyo?
canım bekle test yapma iki gün daha bekle eger hiç gecikmiyorsa cuma sabah idrar testi yap çıkar hadi hamile haberleri çogaldı bakalım