- 24 Şubat 2010
- 295
- 0
ya nie eklemiyosunuz kızlarrrr[/QUOT
canım senin adrresin ne bilmiorum ki sensizhayatı ekledim ama daha kabul etmedi
canım eklememiş görünüyosun bana özelden msn adersini yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya nie eklemiyosunuz kızlarrrr[/QUOT
canım senin adrresin ne bilmiorum ki sensizhayatı ekledim ama daha kabul etmedi
canım eklememiş görünüyosun bana özelden msn adersini yaz
özelden msj attım canım
e bide msnini açman gerekiyor :)
arkadaşlar bence gelin facebook ta birbirimizi görelim ailece hiç yoktan daha gerçekci olur yoksa iş uzun sürer sensiz hayat ben ekledim davet gönderdim bende demetevler deyim birgün seçelim buluşalım havalarda güzel
canım önce msni aç ordan haberleşelim
ya kimsecikler yok huuuuuuuuuuuuu hamiş olanlar var herhalde haberi aldılar gelmediler
Dayanamadım tabii ki hem ona hem de sorunlu prolaktinime baktırdım cuma günü. maalesef kanda betahcg yokken prolaktinim bir miktar çıkmış durumda.Çalışmalara devam ediyorum ama sanırım bu ay pas geçmiş olacak...zemuszemusHaklısın Damlam123 ;hem bu ihtimal aklımdan gitsin hem de ilaç alıp toparlanıyım diye test yaptırıyım dedim. Ama biraz daha bekleyebilirim :) Teşekkür ederim cevabın için
Dayanamadım tabii ki hem ona hem de sorunlu prolaktinime baktırdım cuma günü. maalesef kanda betahcg yokken prolaktinim bir miktar çıkmış durumda.Çalışmalara devam ediyorum ama sanırım bu ay pas geçmiş olacak...zemuszemus
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh
Canım çok ama çok sevindim senin adına, umarım daha çok gebe haberi alırız buradan. Ben cumartesi günü adet oldum maalesef bi daha ki aya inşallah.