- 24 Şubat 2010
- 295
- 0
senın ne kadar kaldı adetıne seker..sempatiksalakcinni
15 i 16sı gibi olmam lazım 3 gün var yani. bence canını sıkma eğer önceki günleri değerlendirdiysen şans var spermler 72 saat canlı kalabilyolarmış içerde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senın ne kadar kaldı adetıne seker..sempatiksalakcinni
canım geçti benimki 2 gün :)ne biliyim canım ya düşük yaşayan biri olarak anlarsın sen benim şu anki korkularımı zaten dün gecede salak salak rüyalar gördüm belkide ondan etkilendim. canım ne kadar kaldı senin adetine
cnm geçti benim adet iki gün oluyor geçeli :) ama batma var sol kasığımda çookkcanım geçti benimki 2 gün :)
şekerim 3 gün yalşıyor sperm içerde merak etmeee inmşallah olurcanım benım bugun yumurtlama gunumun son gunu..ama dun ve bugun kocış fırarda...
bu ay beklermıyım beklemezmıyım bılmıyorum..kaydirigubbakcemile3
çok kızgınım...
:gitme:
15 i 16sı gibi olmam lazım 3 gün var yani. bence canını sıkma eğer önceki günleri değerlendirdiysen şans var spermler 72 saat canlı kalabilyolarmış içerde.
ne biliyim canım ya düşük yaşayan biri olarak anlarsın sen benim şu anki korkularımı zaten dün gecede salak salak rüyalar gördüm belkide ondan etkilendim. canım ne kadar kaldı senin adetine
şekerim 3 gün yalşıyor sperm içerde merak etmeee inmşallah olur
canım benimde bi düşüğüm var hafıf bi lekelenme oldu önce dra gittim arada olur böyle telaş yok dedi bende aldırmadım lekelenmeler devam etti ve bi sabah kalktığımda şakır şakır kanama oldu sonra düştü bebeğimi gördüm biliyonmu göz noktaları falan baya belliydi omurga yapısı falan offf üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:
72 sat tatlım hesap ettt :)))hadı yaa..kıs 3 gun yaşarmı..ben sanmıyorum amma..çok nasır oluyordur...benım bıldıgım 10 -12 sat yasam ömürleri..
haydı bakalım belkım olur desenıze...
cnm geçti benim adet iki gün oluyor geçeli :) ama batma var sol kasığımda çookk
canım geçti benimki 2 gün :)
canım benimde bi düşüğüm var hafıf bi lekelenme oldu önce dra gittim arada olur böyle telaş yok dedi bende aldırmadım lekelenmeler devam etti ve bi sabah kalktığımda şakır şakır kanama oldu sonra düştü bebeğimi gördüm biliyonmu göz noktaları falan baya belliydi omurga yapısı falan offf üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:
yok şekerim yapmadım daha ama yapıcam akşamatest yaptınmı..hihoyyyt
tamma şekerim akşama yapıcam yazarım size sonucu pek umudum yok pkoluyum biliyosun güvenemiyorumda pek adetimeeçok ayıpladım şimdi kendimi o kadar muhabbet ettik ben niye kaçırmışım senin adetinin geçtiğini yahu. sen en iyisi yap o dediğin sabah akşam testleri bak heyecen yaptım bende şimdi hadi damlacım bekliyorum senin haberlerini :teytey:
yok şekerim yapmadım daha ama yapıcam akşama
tamma şekerim akşama yapıcam yazarım size sonucu pek umudum yok pkoluyum biliyosun güvenemiyorumda pek adetimee
canım bend eöle diodum benimle aynı gün adet olacak bir arkadaşıom varıdı adetine bir gün kala yapmış gündüz çıkmış sıvı tüketme tahlil doğru çıkar dedi ama anlamadım şimdi ne yapayım???ama kuşum sabah ıdrarını beklesen..testlerdede oyle yazıyor..daha kesın çozum..sabredebılırsen tabı...
canım bend eöle diodum benimle aynı gün adet olacak bir arkadaşıom varıdı adetine bir gün kala yapmış gündüz çıkmış sıvı tüketme tahlil doğru çıkar dedi ama anlamadım şimdi ne yapayım???
kuşummmmm benim bana güvenme pek pko diorumm pkoooo ... tamam saat 4 ten sonra wc yok 8 dede test yapar bildiririm size :) uzmana hanımmmtatlım 4 saatlik idrar biriktir yani en az dört saat wcye gitme ama çokda su içme uzman oldum ben artık idrar testinde naniknanik