offfff yaaa gelmesinler ben bebiş istiyıorummmmm (((8
Ümidinizi yitirmeyin kızlar,bebiş haberlerini duycaz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offfff yaaa gelmesinler ben bebiş istiyıorummmmm (((8
hahahahahhahahah süpersin cnaım allah razı olsun senden güldürdün beni.. haklısın jaleexcim bozmayalım 3 müzden biri hanmile kisediyorum amam inş hepimiz haöişizdir :))) iyi haberler alıcazzgeri yollamanın bir yolu yokmu ki bunları müsait değiliz desek bi 9 ay sonra gelseniz desek kabul etmezlermiki kafamçokkarıştı. gördüğün gibi ben deliye bağladım artık -tatlicadiarzu-
hahahahahhahahah süpersin cnaım allah razı olsun senden güldürdün beni.. haklısın jaleexcim bozmayalım 3 müzden biri hanmile kisediyorum amam inş hepimiz haöişizdir :))) iyi haberler alıcazz
hahahahahhahahah süpersin cnaım allah razı olsun senden güldürdün beni.. haklısın jaleexcim bozmayalım 3 müzden biri hanmile kisediyorum amam inş hepimiz haöişizdir :))) iyi haberler alıcazz
damla bende öle hissediyorum çok garip ya.benm tahminimm jaleex inşallah inşallahhh
Kız dur heveslendirme beni.
canım bende oyumu senden yana kullandımm :))) hadi hamiş haberi ver bizeeeeeeeİnşallah canım ya.ben bu ay kür falanda uyguladım hem eşime hem kendime baya bi çaba sarfettim yani anlayacan.
Birimizden birisi versin hamile haberini
bütün pozitif enerjimi yolluyorum sana damlaya a.s.
canım bende oyumu senden yana kullandımm :))) hadi hamiş haberi ver bizeeeeeee
canım inşallah inşallah birimizin yüzü gülsün bareBakalım benim kürler işe yarayacakmı bu ay,kızlar beni iyice heveslendirdiniz.nedense banada uzak geliyo.
yoook bebişim ağrılar bir giriyor bir gidiyo anlamadım ama karnım bir sert anlatamam ne oluyor ya fıstıklar öpüyorum sizi benim mesai bittiiii evime gidicem grebilirsemde girerim evden allaha emanet olunnnnndamla varmı gelen giden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yoook bebişim ağrılar bir giriyor bir gidiyo anlamadım ama karnım bir sert anlatamam ne oluyor ya fıstıklar öpüyorum sizi benim mesai bittiiii evime gidicem grebilirsemde girerim evden allaha emanet olunnnnn
tmmm evde yokum derimm :))))bende öptüm canım gelmezler inşallah gelirlersede kov emii a.s.
adetim 2gün geçikti,olmam gereken günden 1 gn önce test yaptım negatif çıktı..normal olarak bi belirtim yok.mide bulantısı baş dönmesi vs gibi..sadece 15 gndr falan bi karnımda kasıklarımda bi gaz var okadar.sizce nedir bu duurm??
Kızlar herkese iyi akşamlar,yarın yokum ben ama çarşamba hamiş haberlerinizi alırım inşallah...
Damlam ve sensiz hayat hadi verin çarşambaya bana hamiş haberlerinizi.