Arkadaşlar ilk defa mesaj yazdım yayınlanmış gibi görüyorum ama kimse cevap yazmadı. Ben aranıza yeni katıldım merhaba demek istedim ama....
merhaba canım hoşgeldin aramıza senin neyin var kaç yıllık evlisin neler uyguladın hadi anlat bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ilk defa mesaj yazdım yayınlanmış gibi görüyorum ama kimse cevap yazmadı. Ben aranıza yeni katıldım merhaba demek istedim ama....
hadi bakalım şekerim hayırlı haberlerle gel inşallah. bak eşine havuç suyu ve keçiboybuzu kürü uygulaa çok etkiliiiyok canım benim soun eşimde sperm hareketsizligi var ama hep ben çabalıyorum yarın da benim hormon testi sonuçları var bakalım normal yollada olur dediler benim adetlerim hep düzenlidir agrısız 28 günde bir gecikmez kesinlikle
merhaba canım hoşgeldin aramıza senin neyin var kaç yıllık evlisin neler uyguladın hadi anlat bakalım
bir belirti sormak istiyorum size. meme ucundaki kahverengi bolgede nokta nokta pütürlerin çıkması belirti mi acaba yoksa adet öncesi dönemde de yaşanan bir şeymidir. daha önce boyle bir şeye dikkat etmemişimde bu sefer farkettim. sizde var mı böyle bir şey?
bir belirti sormak istiyorum size. meme ucundaki kahverengi bolgede nokta nokta pütürlerin çıkması belirti mi acaba yoksa adet öncesi dönemde de yaşanan bir şeymidir. daha önce boyle bir şeye dikkat etmemişimde bu sefer farkettim. sizde var mı böyle bir şey?
huuuhuuuuu ben geldim ay hava çok güzel burda çıktım şöylee bir dolaştım dedim hazır çıkmışken bide test alayım.kuzu kuzu duruyo öle cuma gününe kadarda duracak inşallah o güne kadar adet olmamda
cnm senı umıtlendırmek ıstemem ama belırtılerde öle bısey ben okumustum cnm,ama genelde cogu kadında o pütürler vardır gebelık zamanında belırgınlesırler...Allahım gonlune gore versın cnm
hade bakalım inşallah cuma günü hayırlı haberi alırsın arkadaşıım bende cumayı bekliorum kan testş yaptırcam adetime 4 gün kala dayanamadımda:)
bu araada prtü dediğiniz benim gögüs uçlarımdada varr :1hug:
yok yok bu ay hiç ümitlenmiyorum kendimi hiç dinlemiyorum çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum hatta bu ay değilde bi kaç ay sonra olsada biraz daha kilo versem diye bakıyorum. belkide kendimi bu şekilde rahatlatıyorum. ama gene de yorumun için çok teşekkür ederim canım. ben de hepiniz için güzel şeyler diliyorum. bakalım yarın görmezsem kırmızıları o zaman bi test yaparım. cunku onceki gebeliğimde hemen cıkmıştı idrar testinde varsa cıkar yoksa yolumuza devam...
canım hoşgeldinn benim belim fena ayaka duramıyorum çok ağrıyor offf ama test alıcam yapıcam buğünnhuuuhuuuuu ben geldim ay hava çok güzel burda çıktım şöylee bir dolaştım dedim hazır çıkmışken bide test alayım.kuzu kuzu duruyo öle cuma gününe kadarda duracak inşallah o güne kadar adet olmamda
hadi bakalım canım yaaa inşallah aynı gün mutlu haberlerimizi veririz. bu arada herhalde bende psikolojik olarak aşeriyorum ya şimdi manavda cherry domates görünce ağzım sulandı 2 kutu aldım eve geldim 10 dk içinde bitirdim birini normalde adet öncesi hep tatlı çeker canım bu sefer iştahsızım çok sadece domatese delirdim görünce.
valla bi kuvvet al canım hadi. akşam 8 30 da burdayım yaz mutlaka emi çatlıyorum meraktan. hatta bence 2 tane test al birini bu akşam öbürünüde sabah yap garanti olsuncanım hoşgeldinn benim belim fena ayaka duramıyorum çok ağrıyor offf ama test alıcam yapıcam buğünn
hahahah ciddi mi diosun?valla bi kuvvet al canım hadi. akşam 8 30 da burdayım yaz mutlaka emi çatlıyorum meraktan. hatta bence 2 tane test al birini bu akşam öbürünüde sabah yap garanti olsun
hahahah ciddi mi diosun?
caım tamam iki tane alıcam. tutuyorum altıma yapıcam az kaldı tabikii şekerim akşam saat 08:30 kadar sonuç veririm size...son derece ciddiyim vallaa sengözlerimebaksanab akşama geleceksin haber vermeye dimiiiiii. bide tutuyosun wc yok unutma
caım tamam iki tane alıcam. tutuyorum altıma yapıcam az kaldı tabikii şekerim akşam saat 08:30 kadar sonuç veririm size...
canımsın... hayırlısı olsun senın hazır olman hersye daha onemlı zaten...
tamamm cnaımmmm kızlar ben çıkıyorum dikkat edin kendinize boooool hamişli günler....öptümmmmmmmm akşama güzel haberlerini bekliyorum