Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede hep sol kasğımda oldu ama bunuda belirteyim daha önce bu şekilde şikayetim olmadı ağrıda dayanamayacağım bi ağrı değildi seninde böyleyse olabilirsin bence
çok fazla yormamak gerek ilişkiden sonra
3.5 senedir evliyiz hiç bir ilişkiden sonra bu tip ağrılarım olmadı korunmuyoruz bebek istiyoruzz olsa keşke çok seviniriz ..
sol kasık ağırlıklı vede karın ağrısıyla beraber su an resmen karnım ağrıyo hiç mide problemimde yoktur benim karnımın altıda ağrıyo rahimle alakalı orası kesin yani sen düşükmü yaptın geçmiş olsun güzelim
kasık ağrısı tek başına belirti sayılmaz.ben de geçen ay kasık ağrısı yüzünden hamile olduğumu düşünmüştüm ama olmadı. bu ay yine şiddetli kasık ağrım var ama boşuna da umutlanmak istemiyorum. inşallah hepimiz hamişizdir
kızlar merhaba, nasıslınız? bazı arkadaşlar bilir 4 ay önce kimyasal gebelik gçeirdim ilk adetimi ocak 15 te oldum şimdi 4 gün vr adetime ama 2 gündü fena bi mide bulantım var gece başlıyor özellikle gece kasıklarımda ağrı var. ümitlenmek istemiyorum ama sizce olabilir mii?? lütfen yardım eidn..
esragg evet ilişkiden sonraki günlerde kendini çok yormamak gerektiğini söylemek istemiştim