- 31 Temmuz 2009
- 103
- 0
kızlar yazmıştım ocak 11 de aşılama yaptırmıştık adetime 5 gün vardı ama adet oldum aklımdan silmiştim aslında birkaç aydır ama aşılama yaptırınca heyecan duydum belki bu kez olur dedim ve kendimi istemeden kurdum hatta bu güne kadar hiç bebek giysileri falan yapmamıştım bir kaç gündür onu da yaptım örgü hırka yapıyordum ama bugün ((( hep vardır bi hayır diyorum teselli ediytorum kendimi ama gel görki umudum tükendi tükenecek eşime de diyemedim adet oldum diye oda ümitliydi nasıl bozayım moralini kendimi öyle kurdumki adet ollduğum halde ya varsa yine bir çok kişi ilk aylarda adet görebiliyor diyorum ama biliyorum kendimi kandırıyorum ilaç kullanmaktanda bıktım 57-58 kiloydum tedavilere başlamadan önce aradan 1,5 yıla yakın bir süre geçti ve 69 kiloyum bence kullandığım ilaçlar yaptı çünkü ilk defa bu kadar kilo alıyorum ve iştahım aşırı değil çok kötü durmuyor ama psikolojimi etkiliyor kilo hamile kalmadan bu kiloya çıktım ya hamile kalınca....yinede kalmayı istiyorum sıkı diyete girerim diyorum doğumdan sonra hormon ilacı da kullanmıycam o zaman nasılsa ama gelin görünki hepsi boş hayal ortada bebek falan yok olacağıda yok gibi görünüyor şimdi ikinci aşılamayı yaptırsammı bilmiyorum boşa kürek çekmekten yoruldum yardım edin bana kızlar sizde olmasanız kime anlatıcam bilmem hiçbirinizi tanımıyorum ama en yakın arkadaşımdan daha yakın görüp kimseye anlatamadıklarımı size anlatıyorum.hayatımız çok rutinleşti 4 yıldır evliyiz ve artık eksik yönümüzü bulmak istiyoruz sanki ondan başka hiç birşey mutlu edemeyecek bizi offfff allahım sen yardım et evimizin neşesini gönder rabbim....amiin
AAminn canım..Allahtan ümit kesme hiçbirzaman..Arkadaşın dediği gibi herşeyin bir vakti vardır..Demek ki vakti henüz gelmemiş..Demek bu ay hakkında hayırlı değilmiş..Demek ki Allah senin kendisine daha yakın olmanı ve daha çok dua etmeni istiyor..İnşallah en yakın zamanda ve hayırlısıyla anne olursun canım:Saruboceq:..İnşallah ben ve bütün isteyenler de...:Saruboceq::Saruboceq: