ben de yeni hamilelerdenim hamilelik şüphesi sırasında buradaki forumu okudum ve o kadar çok belirtim vardı ki reglim geciktiğinde hamile olduğumdan emindim :1rolleyes:
öncelikle reglimden tam 1 hafta önce sanki regli olmuşum gibi karın ağrısı oldu aşırı gaz vardı ve aşırı ağız kuruluğu yüzünden günde 2 ltden fazla su içiyordum... bunların dışında göğüslerinde kaşıntı ve uçlarında yanma oluyordu... ayrıca 1-2 gün dudaklarım morardı hatta eşimle korktuk acaba başka bir hastalığım mı var acaba diye ama neyseki yokmuş..
ve reglime 3 gün kala dayanamayıp 1 hafta önce alıp evde sakladığım gebelik testini yaptım... ben hiçbirşey göremeyip üzgün ve endişeli yatağa dönerken (çünkü gebelik yoksa başka bir hastalığım vardı) eşim belli belirsiz bir çizgi farketti
neyse sonuçta reglim gecikene kadar bu konuyu o kadar açındırdık ki ikimizde belirgin çizgiyi görünce havalara uçamadık
şuan reglim 3 gün gecikti, ve ağız kuruluğu ve gaz devam ediyor göğüslerim hassasiyeti aşırı arttı yüz üstü yatamıyorum ve yanlışlıkla dukunduğumda çok canım yanıyor
regli benzeri karın ağrısı geçti sanırım o yuvalanma sırasında olan bi ağrıydı... :CüvCüv:
hafta sonu eşimle doktora gideceğiz inşallah sorunsuz bir gebelik ve doğum olur alkisalkisalkis