Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dmtumt naber
Ben ne zamandır girmiyordum gebelik bölümüne bir bakayım dedim kimler ne durumda diye.Ben geçen ayki negatiften sonra umutsuzluğa kapıldım o yüzden buralarda yoktum.Sen ne yaptın nasıl gidiyor.
ii cnm ne olsun cnm yaaa valla değişik birşey yok aynı. 2 gündür kasıklarım ağrıyor bir de şeyim batıyor otururken bile :kedi: anlamadım.... hiç olmazdıııŞeniz
İnşallah hamilesindir arkadaşım hayırlısı olsun.Umarım en kısa zamanda sendende müjdeli haberi alırız.
slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. son adet tarihim 27 ekim, 28-30 günde 1 adet görüyorum. cuma günü hamile olduğumdan şüphelendim akşam idrarıyla test yaptım işten gelince,2. çizgi silik çıktı. eşimle var mı diye çok heyecanlandık. sonra pazar günü tekrar yaptım biraz daha belirginleşmişti. ptesi yani dün daha da belirgindi. kanda baktırdım,beta hcg 642 olmuş. adetime ortalama 1-2 gün var. hamileyim ama korkuyorum. benim gibi birşey yaşayan var mturkbayragiı?
merhaba arkadaşlar... ben yeni üyeyim... daha önce bu tür sitelerin iyi takipçisiydim... halada öyle... hamileyim ve sizilere bendeki hamilelik belirtilerini yazayım...
tahmini yumurtlama zamanı eşimle birlikte olduk..birlikte olduktan 2-3 gün sonra kasıklarımda müthiş bir batma ve göğüslerde şiklik ve acı hissettim. bunun yumurtlama belirtisi olduğunu düşünmedim çünkü önceden hiç böyle olmazdı...1,5 hafta sürdü ve bitti.
adet günüme yakın kasık ağrılarım tekrar başladı. adet olacağım zannettim ama yine kasıklarda batma olduğu için ümitlendi. adet günüm geçti ve test yaptım.. pozitif çıktı.
yaklaşık 3 haftalık hamile sayılırım.
midede ekşime, uyku hali, boğazda kuruluk ve kasığımda tek taraflı hafif şişlik var.
sizlere yardımcı olur inşallah
hangi tarafın şiş?
sağ tarafsa erkek sol tarafsa kız.... bak söylediğimi dene bakalım doğrumu çıkıcak... :ecrin_bebek:
bacım.... bu dediğini nerden biliyorsun.... biryerdemi duydun
tamam canım bekliyorum inşallah hamişsindir
ben bu ay sagdan yumurtladım ve hamileyim bakalım kız mı olacak erkek mi?
10 hafta sonra burda yazarım angelc sanırım 15. haftada falan belli oluyor degil mi?