- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
su an ağlıyorum inan çünkü içten beni merak etmen be benim için dua okuman beni çok duygulandırdı sağol arkadaşım iyi ki varsın seviyorum seni inşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz. Ne olur allahım yardımcı ol bana amin :) varsanda bende uzaklaşma bebeğim ne olur :)
İNŞALLAH GÜZELİM İNŞALLAH SAĞOL GÜZEL KARDEŞİM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. )kaydirigubbakcemile3AMİN CANIM ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH CANIM BENİM BENDE SENİ SEVİYORUM TATLIM. inşallah aynı anda bebişlerimiz olur hayatım muckkk
a.s.
ah be dumtm keşke daha bi kolay ismin olaydı :) :)
demetcim sen kür falan yapiyormusun güzelim
ayyyyyyyyyyy ben bu aydan cok umutluyum nedenseeeeeeeeee :) :)
Allah evlat isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin demetcim.. kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
AAYYY amin canım inşlallahhh :)bu ay çalışmaları aksatmayalım üşengeçlik yokk kızlarrr hadi bakalım hayırlısııı
eğer bu ay hamile kalırsam eşim gibi aslan burcu olacak hatta aynı gün doğma şansları da var netten baktım. 24 temmuz =)benneyaptımki
İNŞALLAH CNM BU GRUP KOMPLE HAMİLE KALIR. ASLINDA YALNIZ BİR KONUŞMA OLDU BENİMKİ ALLAHIM HERKESE ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN CNM AMİN DUALARA VE ÇALIŞMALARA DEVAM KIZLARRRRRRRRR:):Saruboceq:
acaba doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam bugun 7. gunum