- 6 Ekim 2009
- 105
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım az gelir ve biter dur bşr bakayım sabahtan beri bir çoğalma varmı veya da rengi değişik mi ? uffff
cnm ya sabah kalktığımda kahverengi bir leke vardı şimdide var ama çoğalma yok inşallah hamileyimdir.gulizar gelişmeler nelerdir canım? kan testi yaptırdın mı? yada idrar testi yaptın mı evde canım yaa merak ettim hayatım opuyorumnanaktan
senin ve kardeşinin adına çok sevindim allahım inşallah sağlıklı sekilde büyümeyi nasip etsin ona cnm inşallah bana da bir bebeğimi uygun görür ne olur allahım dua et banada arkadaşım :)arkadaşlar çok mutluyumm kardeşimmm 3 yıllık evliydi çoçuğu olmuyodu 2 yıldır tedavi görüodu bugunn ögrendik hamileee allah herkese nasip eder inşallahhh:)
arkadaşlar çok mutluyumm kardeşimmm 3 yıllık evliydi çoçuğu olmuyodu 2 yıldır tedavi görüodu bugunn ögrendik hamileee allah herkese nasip eder inşallahhh:)
cnm ya sabah kalktığımda kahverengi bir leke vardı şimdide var ama çoğalma yok inşallah hamileyimdir.
Selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim bebek işini hep ertelemiştik.İlaç kullanmadım kendi çapımızda korunduk.En son geçtiğimiz pazar adet günümün bittiği ertesi gün bebek çalışmasına başladık.Ne zaman belli olur acaba.9 gün sonra eczaneden test alıp yapsam belli olurmu acaba lütfen cevap yazın
siriuscum superrrrrrrrrr bir degerrrrrrrrrr kutluyorum seni bebegim cokkk sevindimmm ... darısı basımıza.. bence deger mukemmelllll.. insallah bu sefer gule oynaya saglıkla sıhhatle kucagına alırsın bebegini guzelim