Aylindacım inşallah hamilesindir guzel haberler bekliyoruz senden
İnşallah canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylindacım inşallah hamilesindir guzel haberler bekliyoruz senden
gülizarcım bence adetinin gecikmesini bekle hayatım. Bende de ona benzer belirtiler ardı ama kan testi de yaptırdım ama olmadı. önümüzdeki aya inşallah. Kan testi de yaptırabilirsin en garantilisi olur canım. Inşallah hamiş olursun =)
adet günüm yarın ama bende belirti yok hala..başım ağrıyor ara ara,bi de sol kasığımda sanki adet sancısı gibi ama değil gibi de bi sancı var..yani farklı bi sancı..göğüslerim acıyor,özellikle uçları.içimden bi ses bu ay bebeğim gelecek diyor... yarını iple çekiyorum..
canım inşallah hamilesindir
İnşallah canımmm hamilesindir. Bendede batma oluyor sol kasığımda ara ara iğne batar gibi hafif hafif. Göğüslerim hafif şişti ama hassas değiller ama bu sabah yataktan kalkar kalkmaz midem bulandı bir saat kadar. İnşallah hamileyizdir canımmm
tamam cnm kan testini yaptıracağım benim de sol kasığımda hafif dolgunluk hissi var ama adetim geçsin ondan sonra bir bakayım sağol cnm cvp verdiğin için sevgilerimle:)ama bana dua et tamam ne olur olsun :)
allah cümle isteyenlere nasip etsin hayatımmm.. sana da nasip etsin öptümmopuyorumnanaktan
cnm benim günaydınlar seninle tanıştığıma memnun oldum bu arada bana çok samimi geldin verdiğin cvplarla öptüm seni arkadaşım allaha emanet ol:Saruboceq: :)
Aylindacım hakkında hayırlısı canım ya
canım ya sana bir sey soracaktım adet günüm 07.11.2009 olması gerekiyordu bugün geldi fakat kahverengi şeklinde ve adet olmadan öncede acayip göğüslerim çok şişti ve uçları açımıştı kasıklarımda sürekli ağrı vardı ama erken gelmesi şaşırttı beni acaba kirlenip bitermi :) önceki adetlerim de böyle hiç olmamıştı göğüslerim bilgin varmı ?fisfisfisesterya mrb ikimizde 2010 mart anneleri topiğindeydik ikimizde aynı zamanlarda bebeklerimizi kaybettik şimdi burda yeniden hamiş olmayı bekliyouzz hayırlısı hepimiz için canımmm
canım ya sana bir sey soracaktım adet günüm 07.11.2009 olması gerekiyordu bugün geldi fakat kahverengi şeklinde ve adet olmadan öncede acayip göğüslerim çok şişti ve uçları açımıştı kasıklarımda sürekli ağrı vardı ama erken gelmesi şaşırttı beni acaba kirlenip bitermi :) önceki adetlerim de böyle hiç olmamıştı göğüslerim bilgin varmı ?fisfisfis