Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar lütfen cvp yazın dün yazmıstım aksam dra gittim vajinal ultrasonla görmedi kan testinde 185 çıktı ama 2 gün sonra bidaha gel kan testi yap dedi sizce kesin hamilemiyim
kızlar bişey yazdım cvplarmısınız zahmet olmazsaa
okudum ama bu konuda bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim. ama bence bu kadar geç yerleşme kanaması olmaz ama dediğim gibi bilmiyorum yani.
canım gözün aydın 185 çıktığına göre gebelik var. ama daha küçük olduğu için kese görünmez. bu dönemde kandaki değerlere göre gebelik takibi yapılıyo. 2 günde sonra demesinin sebebi 2 günde bir değerlerin 2 kat artması gerektiği. korkmana gerek yok hamilesin
SELMA sagol hamile olduguma inanamıyorum.canım dün sen söyleyince içim içimi yedi gittim bende tesekkür ederim.bakalım 2 gün sonra ne çıkcak.
selam kızlar hayırlı kandiller yapacağım ibadetleri düşünürken lavoboya gittim ve çok açık pembe akıntımın içinde leke gördüm çok üzüldüm aslında günüm 8 gün geçmişti.bugün olamsı çok züdü beni normalde bebek yoksa adet olmak istiyordum çünkü 3. günü dr. gitcem pko dan şüphelenmeye başladım sizce bu yerleşme kanaması olabilrimi sat 8 ağustostu yerleşme kanamsı olsa daha erken olması lazım dimi arkadaşlar. bide orucumu bozmayı düşünmüyorum Rabbim yine sevap yazar diye düşünüyorum.size ne yapayım
selam kızlar hayırlı kandiller yapacağım ibadetleri düşünürken lavoboya gittim ve çok açık pembe akıntımın içinde leke gördüm çok üzüldüm aslında günüm 8 gün geçmişti.bugün olamsı çok züdü beni normalde bebek yoksa adet olmak istiyordum çünkü 3. günü dr. gitcem pko dan şüphelenmeye başladım sizce bu yerleşme kanaması olabilrimi sat 8 ağustostu yerleşme kanamsı olsa daha erken olması lazım dimi arkadaşlar. bide orucumu bozmayı düşünmüyorum Rabbim yine sevap yazar diye düşünüyorum.size ne yapayım
neslicimm bencede kesinliklr hamilesin.hayırlı uğurlu olsun şimdiden....
vuslat benim adetim 10 gün gecikti idrar testinde silik çıktı sonra 2 gün sonra kahverengi leke geldi 2 damla ve geçti dün de dra gittim gebelik çıktı kanda ama 2 gün sonra tekrar gel dedi.sana umut vermek istemem ama yerleşme kanamasıdır belki ama dra git bence.