- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
orası öyle regli olmazsak bebişte olmaz...kısmet artık...
a.sa.sa.sa.sa.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orası öyle regli olmazsak bebişte olmaz...kısmet artık...
saçmalama bizbize sohpet ediyoz iştekaydirigubbakcemile5
kızlar ben kaçar yatıyım yarın iftara birsürü misafirim var...karnımda ağrıyor inşllh yarın gelmez kırmızılar çok zorlanırım...
kızlar ben kaçar yatıyım yarın iftara birsürü misafirim var...karnımda ağrıyor inşllh yarın gelmez kırmızılar çok zorlanırım...
ozom nekadarlık velisin ne zamandır istiyosun bebeiş hiç tedavi filan gördünmüü:kedi::kedi:
ayyy çok meraklı gördüm kendimi yavvv biri beni durdursun canımmmkafamçokkarıştı
saçmalanmaz taranırrr -tatlicadiarzu-böööööööööööölülülülülülülülülülülülü
sende sulanmışsın elchincim ne o benim gibi 15 kişimi vardı iftarda bu gece:)))))
ayyy kimse bana selam vermedi ama ben daldım içeriii soriiii kızlarrr:kedi:
bozom bende 3 yıllık evliyim ve ilk bikaç ay korunduk sonra saldık çayıra ama hiç hamiş kalamadım annıycan ben dinazorum puhahahahah
3 defa takip yaptırdım ama negatif canım şimdi hedef tüp bebek
hayırlısı olur inşllah canım allahım gönlüne göre versin tatlım hepimizin gönlüne göree hemşommm
inşallahh canımmm aminnn inşallahh artık bebe yok benim aklımda rabbim öncelikle sağlık huzur mutluluk versin :Saruboceq::Saruboceq:
ben kaçtım kızlar iyi geceler sizlere öptüm kocumannn bol hamişli günler byeeeeeeeeeee
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar ilişkiye girdikten hemen 1hafta sonra hamilelik belirtileri hissedilebilirmi benm sol kasıgımda agrı var hiç olmazdı böyle adet olmama daha 2 hafta var ama kan tahlili yaptırsam belli olurmu acaba hamile olup olmadıgım
canım benimm merhabaaa koptu makinee bişeyler oldu anlamadım geldimm
nasılsın tatlımm opuyorumnanaktan
bozozum ya belkim gelmezz yaaa hemen olumsuz olma tatlım yaa