Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah tatlım ama ben çok etkilenmeye başladım neden böyle oluyor anlamıyorum..heralde yaşlanıyorum :a015:

allah bagıslasın canım ona bi kardes gerkli dimi simdi:dance:

Amin tatlım o babasında kalıyor ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum..ama elimde değil çok stres yapıyorum...:a015:doğal olarak buda hamiş kalmayı etkiliyor sanırım...:a015:

kardelencim arkadaşlık teklifimi neden kabul etmedin kıs dün gece

yakamosum sen ne zaman aldın randevuyu dr.dan..lütfen stres yapma emi tatlım...

kadisim zor gercekten zor allah kolaylık versin ama sakin olman lazım biliyosun stres büyük bi faktör unutma

kadisim salı günü saat 2 de dua et canım biseyim yoktur insallah en son gecen haziranda yurtdısında gitmistim bayagı oldu yani ozaman biseyim yoktu ama doktor cok dar oldugumu söyledi

kadisim zor gercekten zor allah kolaylık versin ama sakin olman lazım biliyosun stres büyük bi faktör unutma

evet canım kocişimi çooooooooooooooooooooooook seviyorum..hep keşke diyorum ama....senağlama..onunla bir bebişimiz olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam...:Saruboceq:

kadisim salı günü saat 2 de dua et canım biseyim yoktur insallah en son gecen haziranda yurtdısında gitmistim bayagı oldu yani ozaman biseyim yoktu ama doktor cok dar oldugumu söyledi

Allahım yardımcın olsun tatlım...hımmmmm ama herşeyin bi çaresi var sezeryanla doğurursun yeterki olsun canım ya...inşallah..:Saruboceq:

Allahım yardımcın olsun tatlım...hımmmmm ama herşeyin bi çaresi var sezeryanla doğurursun yeterki olsun canım ya...inşallah..:Saruboceq:

sagol tatlım ama keske normal olsa daha iyi olur dikis mikis olmaz saglık acısındanda daha iyi olurdu ama dedigin gibi önemli olan bebis o olsunda nasıl olursa dogururum bi sekilde
canım kac yıllık evlisin sen ne kadardır bebis istiyosunuz

5 yıl oldu canım...ama ben 3 tane düşük yaptım ve uzun bir süre bekledim bu arada aklına gelebşlecek bütün testler yapıldı en son genetik araştırma...1 yıldırda düşünüyoruz ..ama bu kez de ben kendimi kötü ama çok kötü hissetmeye başladım....

allah yardımcın olsun canım bak sakın stres yapma tamammı bebisini düsün simdi napıyosun peki dr tedavi falan verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…