Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim de 9 mart ceylan beni de ekle listeye beni deeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu arada tüm yeni anne adaylarımızı gönülden tebrik ediorum. Yüce Rabb'ım tüm evlat hasreti çekenlere de o duyguu tatırsın inşallahhhhh
mart ayına bol bol müjdeli haberler duymak ve bereketli bir ay dileğiyle herkese kocaman sevgiler a.s.
Ekledi.m sihri üstünde olsun ..
ceylancım inşallah biz de o listede yer alıcaz bir günnnnnnnnnnn

Canım benim martta başaracağız

biliyomusunuz ben hala görmedim kırmızıları çok heyecanlıyım ya..inşallah hamileyimdir bu ay..benle ilgilenen kimse yok burda yaa..heyecanımı paylaşmıyo kimsecikler aşkolsun :KK43:

ben hamileliğimi ilk anladığım adetime 5 gün felan vardı,göğüslerimde inanılmaz bir acı vardı ve şişti.. normalde adet dönemlerinde göğüslerimde bi değişiklik olmazdı ama o ay tuhaftı anlamıştım
birde bel ağrısı oluyodu ara ara,akıntı bende normal zamanlarda olduğu gibi ara ara oluyordu..
ama yinede sevinmeyip adet günümü bekledim,sonra testte çıktı zaten..

belirtiler kişiye göre değişiyor zaten.. tek çözüm adet gününü beklemek

evet bende de var bazı belirtiler ama birkaç gün beklemek isityorum ne dersin

ya kıslar ayıptr sorması ilişkiden sonra hemen banyo yaptınız mı hamişlerr :eek:

burda hepimiz herşeyi paylaşıyoruz canım..açık konuşayım;

ben ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koyuyordum,sabahı bekliyodum ben,hemen banyoya girmedim :KK43: napim içimden çıkmasın diye :KK43: yastık koyup yorulana kadar uzanıp yatttım,sonrasında da uyuyodum zaten.. yani hep olağan şeyler canım

Ceylanım canım akşama belki giremem seni göremem yarın rahim filmin çekilecek değil mi? Allah kolaylık versi tatlım, inşallah rahatlıkla çekilirsin ve en önemlisi tüplerin açıktır bir problem yoktur inşallah canım. Bebeşine bir adım daha yaklaşmış olacaksın inşallah, mart kedileriyle beraber biz de değil misengözlerimebaksanab

Dr istedi ah be kuşum yine hatırlattın yarın 11 30 offf:çok üzgünüm:

kız benim eltim de yaptırdı 3 tane düşüğü vardı yapışıklık varmı diye bakmış fazla bişey yok dedi adet sancısı gibi dedi millet çok abaartıyor dedi ama anlayışlı dr olursa canım bence korkma .dr ne için istedi canım yani bişeyden mi şüphelendi???

X