Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu sabah namaz kılalım diye uyandığımda testi de yapayım dedim ilk testi 2 gün önce yapmıştım pozitifti.bugün yine yaptım .şok şok şok nihhayet hamileeeyimmm eşimi uyandırdım kalk dedim testi yaptım yine bir şey yok dedim.testi de wc de bıraktım eşim görünce şok oldu.sabahtan beri okula gitmesi gerekiyor her işi yapayım .onu kaldırma bunu kaldırma oooh çok şükür rabbim hepinize versiin bu mübarek cuma gününde dualarım sizinle

hayırlı olsunhihoyyyt darısı başımıza:Saruboceq:

günaydın bugün sabah test yaptım sonuç negatif maalesef ağlamaktan gözlerim şişti resmen yarın adet günüm hamile olsaydım çıkardı artık ümidim kırıldıııııııııı

gülşahçım üzülme ltf ben bir şey anladım sabırlı olursan allah veriyor..sakın üzme kendini.20 yıl tedavi olup ta olmayanlar var onlar ne yapsın inşallah olur.

:hooray::hooray::hooray:Ne denilebılr kı..anlatsana kuzum... belirtilerın nelerdı ne kadar suredir tedavı oldunmuuu anlattttttttttttt:lepi::Saruboceq:

tedavi oldum eşim de spermlerde hareket yavaşlılığı vardı o çözüldükten sonra 7-8 ay geçmesine rağmen olmadı.klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.en önemliside düşünmemeye çalıştım

günaydın kıssslar hayırlı cumalar

istirik tebrik ederim canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

İstirk seninde mi sorunun vardır neydi çok sevindim canım umudumuzsun marttaaa

ben adetin gelme zamanı konusunda hiç yanılmam diyordum 8 gün önce sivilcelerim çıktı.ardından göğüslerde inanılmaz ağrı enson kasıklarda ağrı olurdu dedim tamam kesin geliyor ama olmadı demekki aynen adet belirtileri de oluyormuş.tek fark 2-3 gün kasıklarda batma oldu

TEBRİK EDERİM CNM ÇOK GÜZEL BİR HABER.... hihoyyyt
ŞİMDİ SIKI DURUN KIZLAR......
BU SABAH TEST YAPTIM ADETİME 5 GÜN VAR DAHA AŞIRI DUYARLI OLDUM YAZMIŞTIM SİZE GİRP OLDUM BU ARADA VE HİÇ İLAÇ KULLANMADIM...
VE DOĞRU TAHMİN KIZLAR....... 2.CİZGİ ÇIKTI ŞOKTAYIM ÖĞLENDE KAN TESTİ YAPCAM ...............

Yamansak tebrikler canım İnanmıştın şubata yetiştin :hooray:

süpersin yaa.Allahım hayırlı bir şekilde kucağına vermeyi nasip etsin en önemliside arkadaşlarımıza.:lepi:

sanada hayırlı olsun şu mübarek cuma günü ne güzel haberler

benim kısmetim bu sitede sizinle tanıştım da açıldı .birbirimize dua edlim .bu siteyle tanıştığım gün ilk testi yaptırdım çıkmıştı bu da ikinci testim di çıktı çok şükür.sitede ki herkes okadar karşılıksız birbirilerine dua ediyorlar ki inanın rabbim bunu geri çevirmez inşallah hepinizin olur.

CEYLAN ÇOK TUAF HİSSEDİYOM KENDİME KASIKLARIMA BIÇAK SOKUYOLARDU SANKİ OTURUP KALKARKEN VE SON 1 HATFA KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORDUM ANALAM VERMEDİM YAAA DEMEKKİ ZOR BİR HAMİLELEİK BENİ BEKLİYOR KIZLAR. DARISI SİZLERİN BAŞINA İNANIN O TESTTE 2 CİZGİYİ FARK EDİNCE AKLIMA KOCAMDAN SİZ GELDİNİZ.... ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİNNNN DUA EDELİM KIZLAR MUBAREK CUMAAAA....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…