Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok cnm günüm gecmedı salı günü adet günüm hamıle olmadıgıma okadr emınmkı bıran önce öğrenımde gelecek aya yönlenım ıstıyorum hiç belırtı yok çünkü

Ayyyyyyyy Allah aşkına ismimi söyleyerek bana da dua et lütfeeeeeeeeeen yalvarırım sana:Saruboceq: ben oraları yeniden görebilmeyi çok isterim ama nasib..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yok cnm günüm gecmedı salı günü adet günüm hamıle olmadıgıma okadr emınmkı bıran önce öğrenımde gelecek aya yönlenım ıstıyorum hiç belırtı yok çünkü

bence gününü bekle hiç olmazsa tatlım yaşutarafagitti varsa da çıkmayabilir buna üzülürsün..belirtilerin var mı?:uhm:

vayyyyy kadicim sorma ya bu aralar acayip yoğunum.Bide bu araya bebiş sıkıştırmaya çalışcam :)))
bebişi araya sıkıştırma canım ona geniş vakit ayır lütfen
tamam tatlım ısmını söyleyerek etcem sana dua umarım tekrar görmek nasıp olur cnm sana

lütfen canım ya sen balıklı göle gidicem deyince içim cız etti..:Saruboceq:

ılk gördüğünde balıklı gölü sende büyülendım sanırım kadişim ay allahım umarım dualarımızı kabul edr su mübarek günde

kadişcim çalışmalar nezaman bu ay

canım ya bugün reglimin 7.günü sanırım 7 gün sonra falan başlarız ..dr.öyle başlatmıştı geçen ay..bu ay gitmedim el yordamıyla biz bulucaz artık..kaydirigubbakcemile3

kadişciğim herkes belırtı yasıyo anlıyo bende tık yok hayırlısı olsun cnm ya umarım cok bekletmezler bızı sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…