Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

urfayı bende cok sevıyorum bır yıldır burdayım ama ayrılıcaz malesef cok zor ınsan alısınca cok üzülüyor

kadişim sendemı cıktınsenağlama

hayır burdayım canım..delikafadulden biz 1 yıldır istiyoruz daha önce düşük yaptım..1 tane ilk evliliğimden oğlum var..ama şimdi yine istiyorum ben doyamadım anneliğe ..Allahım hepimize nasib etsin inş..:Saruboceq:

aaa dikkat etmememişim sen urfalımısın
yoksa urfaa mı yaşıyorsun nys çıkıyorum dedim bir türlü çıkamadım eşim patladı beklemekten........

yok cnm urfada görev yapıyor esım ondan dolayı burdayız sen kocişini bekletme iyi uykular fıstık

ay negüzel yasamıssın o duyguyu inşallah bızde yasrız canım sende ıkıncı yavruna kavusursun

kardelencim oradan nereye gideceksiniz..?asker derken hangi görevde kocişin...?

eşim uzman jandarma canım burdan bılmıyorum tercıhlerımızı yaptık erzurum ıgdır batman bıtlıs mardın hangısı cıkarsa kısmet

ay negüzel yasamıssın o duyguyu inşallah bızde yasrız canım sende ıkıncı yavruna kavusursun

Amin canım inşallah ama ben eşimi çok seviyorum ve bizim bebişimiz olsun istiyorum..olmazsa da tüp müp herşeyi denerim..inşallah gerek kalmaz da doğal yollarla olur...

inşallah gerek kalmadan allahım nasıp eder cnm eşinı sevmek cok güzel sevgı olmazsa evlılık ıstırap olurdu emınım ne mutlu bızlere

inşallah gerek kalmadan allahım nasıp eder cnm eşinı sevmek cok güzel sevgı olmazsa evlılık ıstırap olurdu emınım ne mutlu bızlere

kesinlikle öyle sana katılıyorum..ben geçen ay dr.a gittim yumurta takibim yapıldı ve çatlatma iğnesi vuruldu sonrada progestan başladım ama olmadı..:çok üzgünüm:tuturamadık gününü heralde neyse dedik hayırlısı olur inş.:Saruboceq:ama ben buradaki arkadaşların hepsine çok dua ediyorum sen de bizi unutma buna kesinlikle inanıyorum..:Saruboceq:maşallah o kadar çok hamişimiz oluyor ki dualar kabul oluyor ve burası uğurlu...ayyyyyyyy ne çok konuştum beeeekaydirigubbakcemile3

ben her namazda herzaman dua edıyorum cnm zaten allah tüm ısteyenlere o güzel duyguyu bıran önce yasatsın yrnda bılırsın burası mübarek bı sehır balıklı göle gıtcem balıklara yem atcam dua atcem hepınıze bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…