yanımda yani karşımdaki koltuktakaydirigubbakcemile3
ona buranın ne kadar güzel olduğunu anlatıyorum arkadaş çevremi felan..
o da tv izliyor bende buradayım:))
bu ara pek çalışmada yapamıyoruz aslında
güldecim avatarındaki çocuk çok tatlı sırnaşık şey seninle en başından beri çok bağdaştırıyorum onu neden bilmem ama kaydirigubbakcemile2 bir yakınının çocuğumu yoksa alıntı mı? kaydirigubbakcemile5
Allah Allah çok ilginç...yakınımın çocuğu değil..alıntı çok hoşuma gitti benimde..
ama yakınlarımın çocukları bunlardan çok dAHA tatlı görseniz yersiniz yani..
Allah nazarlardan saklasın kapak bebekleri gibi..
bir tane inci adında tatlı bir kızımız varki..yersin yersin..
buarada avatarımdaki bebekle beni bağdaştırman belki yaşımdan ama ben kendimi 20-26 gibi hissediyorum..yani küçük hissetmiyorum..
hımmmmmmmmm kısmıyomu sanabenimki söylendi söylendi sonra da uyudu kaldı bırda savallım..:dilcikar: sabahta şöyle der.akşam yatmak bilmessin sabah kalkmak...:roflol: :roflol:
Allah yardımcın olsun canım yaa..
benimki de aslında kızmaz birşey demez ama bazen uyumuyormuyuz falan diyor
bu ara çok giriyorum çünlkü e o da haklı yani..
ilk defa internete bu kadar bağımlı hale geldim..
hiç ben nette bu kadar takılmam
eşim de çok şaşırıyor bana...
sen bu kadar nete girmezdin falan diyor..
burası bağımlılık yapıyor anlatamıyorum ki....
hatta gel sende üye ol diycem diyorum sonra diyorum yok yok olma biz burda bayan bayan özel konuşuyoruz diyorum o da gülüyorr:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayır yaşını daha yeni öğrendim taklım..ama diyorum ya valla bak belki rumuzunla alakalıdır..en başından beri bana sıcak geldin..sana da öyle olduğu oluyor mu.hani uzaktanda şu elektrik denen şey alınıyor gibi...CADIARZU
su grubundan mısın akrep yengeç yada balık..ben akrebim öyle ise onunla alakalı olabilir..bide su grubundan bebişler olursa harika olur...
ne zamandır bebiş istiyodun? şu an hangi aşamadasın taklım..yumurtlama ,yada yumurta çatlatma...kaydirigubbakcemile2
olsun canım ya lütfunda hoş kahrında napalım idare etçez seni ..hoşgeldin kardeln cim..efeeeeet bisi de uyku tutmadı daha doğrusu güldenin uykusunun gelmesini bekliyorus....))