Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya tıff seni sürekli görüyorum ortaya çıksana bir ya...
Bir türlü yazmıyorsun yani...

yanımda yani karşımdaki koltuktakaydirigubbakcemile3
ona buranın ne kadar güzel olduğunu anlatıyorum arkadaş çevremi felan..
o da tv izliyor bende buradayım:))
bu ara pek çalışmada yapamıyoruz aslında

hımmmmmmmmm kısmıyomu sana benimki söylendi söylendi sonra da uyudu kaldı bırda savallım..:dilcikar: sabahta şöyle der.akşam yatmak bilmessin sabah kalkmak...:roflol: :roflol:

Allah Allah çok ilginç...yakınımın çocuğu değil..alıntı çok hoşuma gitti benimde..
ama yakınlarımın çocukları bunlardan çok dAHA tatlı görseniz yersiniz yani..
Allah nazarlardan saklasın kapak bebekleri gibi..
bir tane inci adında tatlı bir kızımız varki..yersin yersin..
buarada avatarımdaki bebekle beni bağdaştırman belki yaşımdan ama ben kendimi 20-26 gibi hissediyorum..yani küçük hissetmiyorum..

hayır yaşını daha yeni öğrendim taklım..ama diyorum ya valla bak belki rumuzunla alakalıdır..en başından beri bana sıcak geldin..sana da öyle olduğu oluyor mu.hani uzaktanda şu elektrik denen şey alınıyor gibi...CADIARZU

hımmmmmmmmm kısmıyomu sana benimki söylendi söylendi sonra da uyudu kaldı bırda savallım..:dilcikar: sabahta şöyle der.akşam yatmak bilmessin sabah kalkmak...:roflol: :roflol:

Allah yardımcın olsun canım yaa..
benimki de aslında kızmaz birşey demez ama bazen uyumuyormuyuz falan diyor
bu ara çok giriyorum çünlkü e o da haklı yani..
ilk defa internete bu kadar bağımlı hale geldim..
hiç ben nette bu kadar takılmam
eşim de çok şaşırıyor bana...
sen bu kadar nete girmezdin falan diyor..
burası bağımlılık yapıyor anlatamıyorum ki....
hatta gel sende üye ol diycem diyorum sonra diyorum yok yok olma biz burda bayan bayan özel konuşuyoruz diyorum o da gülüyorr:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen bizde eşimle aynı mail adresini kullanıyoruz ..kk dan bişey gelirse sakın okuma diyorum onlar ösel şeyler..oda gülüyor tabii neyapsın savallılar idare ediyolar işte bizim gibi uçukları..delikafadulden

evt evet çooooooooooooook oluyor hemde...beni sıcak bulduğun için sağol
Allah biliyor ya bende en başından beri seni çok sıcak buluyorum
burcumun veyahutta ailemden gelen birşey midir nedir bilmiyorum ama..
insanları yakınen tanımasamda görmesemde hislerim çoğu zaman
beni yanıltmıyor
insanları teşhis edebiliyorum bunu övünmek için söylemiyorum yanlış anlama..
çoğu zaman hislerimle hareket ediyorum
hüsrana uğradığım zaman çok oluyor ama genelde çıkıyor..
zaten burcumda tam buna müsait..çok çabuk ağlarım,sulugözümdr,bir anda depresif olabilirim...hüzünlenebilirim..
bir denize baksam ağlayıp çoooook uzaklara bile gidebilirim..
nys çok konuştum biraz da sen anlat ...

su grubundan mısın akrep yengeç yada balık..ben akrebim öyle ise onunla alakalı olabilir..bide su grubundan bebişler olursa harika olur...

ne zamandır bebiş istiyodun? şu an hangi aşamadasın taklım..yumurtlama ,yada yumurta çatlatma...kaydirigubbakcemile2

su grubundan mısın akrep yengeç yada balık..ben akrebim öyle ise onunla alakalı olabilir..bide su grubundan bebişler olursa harika olur...

evet canım su grubundanım yengeç..
Ben hamile kalsam eşimin ve sizlerin vay haline...!!!!

ne zamandır bebiş istiyodun? şu an hangi aşamadasın taklım..yumurtlama ,yada yumurta çatlatma...kaydirigubbakcemile2

valla canım adetim düzensiz oldu şu son üç aydır oyüzden yumurtlama günümü hesaplayamıyorum
yumurta çatlatma felan filan hiç hiç denemedim
zaten 1,5 aydır çocuk istiyoruz..:))
artık hiç önemsemiyorum ..sıkıldım artık..
geçen ayki gibi olmak istemiyorum

olsun canım ya lütfunda hoş kahrında napalım idare etçez seni ..hoşgeldin kardeln cim..efeeeeet bisi de uyku tutmadı daha doğrusu güldenin uykusunun gelmesini bekliyorus....))

kızlar bende varım benım kociş nöbetcı bende sabahcıyım bgn benıde katın sohbetınızesenağlama

kadişim sen kac yasındasın güldenınkını öğrendım gecmıstende küçükmüş daha canım benım

kardeln cim sen hangi aşamadasın bakim..nası gidiyor çalışmalar...:ecrin_bebek:

olsun canım ya lütfunda hoş kahrında napalım idare etçez seni ..hoşgeldin kardeln cim..efeeeeet bisi de uyku tutmadı daha doğrusu güldenin uykusunun gelmesini bekliyorus....))

ya niye öyle diyorsun benim yüzümden uykusuz kalmayın gidiyorum ben tamam tamam
hepinize ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…