Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam cadılar naber gecmişi okuyodum yeni hamileler tebrikler asuyu biliyodum diğer arkadasımada hayırlı olsun diyorummm maşşallahh allah bereket versin

ilahi gülde nasıl olabilir...kaydirigubbakcemile3 şaka şaka sanırım normal ilaç kullanmamıştı diye hatırlıyorum..ama o kadar kalabalığızki laelaelaelaelae

YANİ BELİRTİLERİ NELERMİŞ DEMEK İSTEDİM CANIM
YOKSA ÖBÜRÜNÜ NASIL DERİM

2 gün test yaptım sankiii cokk cookk silik yada ben öle gördüm allahım bak bak görmek için gözüm cıktı ama insallah öledir hay allah görmek isteynce görüyosun ama dün 7.gündü bugunde 8. gün elleh cenimi allsa kurtullumm falla heheheh:))))

hoşgeldin akrepçim..evet bugünde hamişler vardı..Allah bizede nasib etsin..sende var mı bi değişiklik..?

kızlar bende hamile olurmuyum acep hiç düşünemiyom hayalini bile edemiyom ya varmı böyle bişi sanki hiç anne olamıcam ((

kızlar bende hamile olurmuyum acep hiç düşünemiyom hayalini bile edemiyom ya varmı böyle bişi sanki hiç anne olamıcam ((

bugünlerde bende aynı şeyi düşünmeye başladım canım..delikafadulden sanırım buraya çok fazla takılmak bizi daha da hassaslaştırıyor..:CüvCüv:

CANIM BENİM HAYIR DUA ET NİYE ÖYLE DİYORSUN..
BU ARADA KIZLAR GEÇMİŞTEN ESTERYANIN YAZILARINI OKUDUM DA ŞİMDİ
O 10 GÜN ÖNCEDEN KASIK AĞRILAININ BAŞLADIĞINI SÖYLEMİŞ AYNISI BENDE DE VAR..delikafaduldendelikafadulden

senin ne kadar duygusal olduğunu biliyorum..a.s sen ben gidiyorum diyene kadar burdayım merak etme canım...hihoyyyt

canım benim benim yüzümden kalma burda
ben öyle söylenir söylenir dururum..çenem düşüktür
evet duygusalım ama böyle birşey yapmana gerek yok ama ince düşüncen için çok teşekkürler canım:1hug::içelim:

rica ederim taklım..senin kociş nerelerde bakiiiim

rica ederim taklım..senin kociş nerelerde bakiiiim

yanımda yani karşımdaki koltuktakaydirigubbakcemile3
ona buranın ne kadar güzel olduğunu anlatıyorum arkadaş çevremi felan..
o da tv izliyor bende buradayım:))
bu ara pek çalışmada yapamıyoruz aslında

güldecim avatarındaki çocuk çok tatlı sırnaşık şey seninle en başından beri çok bağdaştırıyorum onu neden bilmem ama kaydirigubbakcemile2 bir yakınının çocuğumu yoksa alıntı mı? kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…