Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende demi iltiha war canım
İlk defa senden duyuyorum bozocum
bende tam aksine portakal suyunu çok çok içer ve severim..
ibrahim saraçoğlu söylemişse doğrudur
çünkü benim eşim bu yaşta tansiyon yhastası oldu
nar suyunu söylemişti ibrahim saraçoğlu onu uyguluyoruz ve faydasını da gördük
ÖNEMSEYİN DERİMyerimseniben
yok hayır idrarda yanma vardı da idrar kültürü istedi ama bişi çıkmadı..sterildi çok şükür ki...:teytey:
Bozo sen bilirsin..
Hamile var mı bugün?
Bir de hamileler en son kimlerde....
merhaba arkadaşlar idrar yolu iltihabıyla yine savaşıyorum.ben ne hamile kalabilirim bu gidişle ne de bebek olur.bugün kahve falı baktırdım.onda da bebek görünmüyo dedi.naapıcam ben bu iltihapla var mı bi çaresiiiiiiiiiiii.ben şunu yaptım bi daha hiç olmadım diyen varmı arkadaşlar..
nazcım üşütüyor musun yoksa..ayaklarını sıcak tutmalısın...
güldecim asu84 ve esteryaydı hamişler..
kızlar ben çıkıyorum yorgunum biraz uyuycam aşkım 1 de gelicek onu bekliycem sonrada giremem heralde kib hepiniz aeolun... öptüm sizleriiŞenizsositososito
CANIM İSTERSEN BUNLARI BİR DENE...
Nasıl Korunabilirsiniz?
Tuvaletten sonra önden arkaya doğru silinin. Böylece vajinal ve rektal bölgenizdeki bakterilerin idrar yollarına girmesini engellemiş olursunuz.
İdrarınızı tutmayın. Mümkün olabildiği kadar sık idrarınızı yapın. Böylece mesanedeki bakterileri dışarı atarsınız.
Cinsel ilişkiden sonraki on dakika içerisinde idrarınızı yapmaya çalışın.
Cinsel ilişki esnasında yeterli kayganlığın sağlanması uretranın zedelenmesini azaltacaktır.
Anal ilişkiye giriliyorsa daha sonra vaginal bölgeye temas edilmemeli veya edilecekse iyice temizlenilmelidir.
Gün boyunca bol su içilmesi (mümkünse günde 8 bardak) idrar çıkışını ve dolayısıyla da bakterilerin atılımını arttıracaktır.
Kahve, çay, alkol gibi içecekleri mümkün olduğu kadar az tüketin. Mesane üzeride irrite edici etkileri olabilir.
Genital bölgenizin uzun süre nemli kalmasına izin vermeyin.Naylonlu, sıkı iç çamaşırları giymeyin. Nem bakterilerin üremesini kolaylaştırıcı bir ortam yaratır.
Genital bölgenizi günlük olarak hafif bir sabunlu suyla temizleyin.
Her gün mutlaka iç çamaşırınızı değiştirin ve pamuklu iç çamaşırları yeğleyin.
yerimseniben
yaa...
Hayırlı olsun yaa..çok sevindim Allah çocuklarını onlara bağışlasın..inş
geçen syfları okuyamadım o yüzden sordum ..hergün okuyorum..gözlerim bir süre sonra şaşı oluyor brde o zaman size yazamıyorum
esteryanınki nasıl olmuş...???