Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamıle arkadslarımı tekrar tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile3darısı bızlere inşallah kızlar özel bı kür falan uyguladınızmı hamıle kalmak ıcın

tesekurlerrrrr.darısı basına..canım ben bu ay uyguladım ve oldu 8 aydan sonra...416 sayfada olması gerekıyo..bı oncekı sayfadada belırtılerım varrrrrrr

tesekurlerrrrr.darısı basına..canım ben bu ay uyguladım ve oldu 8 aydan sonra...416 sayfada olması gerekıyo..bı oncekı sayfadada belırtılerım varrrrrrr

canım cok sağol baktımda bu adacayı yağı ve ballı polen aktardanmı alınıyo ballı polen dedıgın arı sütü değil dımı ay cok sağol iyi dıleklerın içnde benımde adetıme 5 gün var acaba hamılemıyım dıye stres yapıyorum ama ümıdımde yok hiçbi belırtı yok çünkü:sm_confused:

canım cok sağol baktımda bu adacayı yağı ve ballı polen aktardanmı alınıyo ballı polen dedıgın arı sütü değil dımı ay cok sağol iyi dıleklerın içnde benımde adetıme 5 gün var acaba hamılemıyım dıye stres yapıyorum ama ümıdımde yok hiçbi belırtı yok çünkü:sm_confused:

evet canım bunlar aktardan alınıyo....polen bole kucuk yuvarlak yuvarlak sarı kahverengı arası bısey....ınsallah adet olmazsın olursanda bunu dene benceeeeeee

kardeln canım benim benimde 6 günüm kaldı cok heycanlıyım hatta dün asılamadan 7 günü bugün 8 günü bu iki günde idrartesti yaptım ama napim duramıyorum dün ve bugün test yaptım ama bişi yok benimde belirtilerim yok aşılama tutmadımı diye kendimi yiyırum ya insallah hamileyizdir canım ya

kardeln canım benim benimde 6 günüm kaldı cok heycanlıyım hatta dün asılamadan 7 günü bugün 8 günü bu iki günde idrartesti yaptım ama napim duramıyorum dün ve bugün test yaptım ama bişi yok benimde belirtilerim yok aşılama tutmadımı diye kendimi yiyırum ya insallah hamileyizdir canım ya

canım umarım hamıleyızdır bazılarında belırtı olmazmıs belkıde bızım bebişler sessız gelıyolardırkaydirigubbakcemile5buarada anteplımısın sen:uhm:

Sucum cok saol canım iyi akşamlar sana duaların bizimle biliyorum canım saoll

evet antepliyim caım insallah dediğin gibidir hamileyizdir

Kardeln sen kan testi yaptırmayı düşünüyonmu yoksa adet tarihini m beklicen canım ben durabilecegimi zannetmiyorum

anım aslında yrn hastanede işim var gıtmısken yaptırım dıyorum ama bı yandanda korkuyorum beklım dıyorum cesaret edemm adet günümü beklerım sanırım:1no2:

X