Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok teşekkür edrim canım rahatlattın beni saglıklı olsunda inşallah herşeyi çekmeye razıyım inş karnımın büyüdügü günleride görürüm:Saruboceq:

asu seninde böyle kasık ağrın oldu mu benim karnım patlayacak sanki wc ye de çıkamıyorum

Bebiş iyi heralde teyzesi daha bişey hissetmiyorum ya iyidir inşallah :Saruboceq: Ya çatlatma iğnesinden sonra ağrı olması çok normalmiş özellikle kasıklarda ama gögüs için bişi diyemicem kız hemen tuttu da gögüs hassasiyeti mi başladı sende ne kaydirigubbakcemile3

Ya akşam ben bacaımın ağrısından zor uyudum :çok üzgünüm: sağ bacağım komple çok ağrıdı bende üstüne yattım diye düşündüm ama diğer tarafa dönsemde geçmedi :çok üzgünüm:

Kız senin haberin yok mu aa teyzesi bebişim büyüdü bile kaydirigubbakcemile3 nasılsın bukett hiç denk gelmedik mi sen mi giremedin :uhm:

onan bende az once seni sormustum. saolsun hic bi arkadas cevap vermemis-tatlicadiarzu-
ne o hamile misin?:hooray:
wayy beee gozun aydınnnnnnn cok sevindim walla.pko tarihe gomulecek :roflol:
ne kadarlıkmıs?

Kız senin haberin yok mu aa teyzesi bebişim büyüdü bile kaydirigubbakcemile3 nasılsın bukett hiç denk gelmedik mi sen mi giremedin :uhm:

haberim yoktu canım yaa.ara ara girip sordum seni ama kimse bisi demedi.seni ilknuru ve ozlem i.naptınız die.
cok sevindimm.minnosuma arkadas gelio haakaydirigubbakcemile2
ekim annesi mi olacaksın sen de? eger oyleyse topigimizde ugra :CüvCüv:

onan bende az once seni sormustum. saolsun hic bi arkadas cevap vermemis-tatlicadiarzu-
ne o hamile misin?:hooray:
wayy beee gozun aydınnnnnnn cok sevindim walla.pko tarihe gomulecek :roflol:
ne kadarlıkmıs?

Ewet canım yaa pko da neymiş ki kaydirigubbakcemile3 HEM PKOLUYUM HEM HAMİLEYİM ALLAH ıma çok şükür daha çok yeni 7 haftalık teyzesi daha çok küçük miniğim benim
Sen nasılsın bebiş nasıl bak yetiştim sana :sm_cool:
Ewet EKİM annesi olcam ALLAH ın izniyle

buketttt benımde ekımın sonuna yetısır herhalde...bıde benım sezeyan 10 once falan olurrr herhaldeeeeeee

Kızlar bişey sorcam.ben 23 şubatta adet gördüm.her ay düzenli adet görüyorum.yumurtlama dönemim ne zaman tam olarak sölermisiniz

ay çok güldüm onancım :teytey: kız jet hızıyla gelse yerleşemez bukadar kısa zamanda dur daha son iğnemi dün yaptırdım bak bide diyosunki bişey hissetmiyorum hissediyosun işte bebbişin bacağına ağrı göndermiş annecim ben burdayım diyo sana her ağrıyı ondan gelen bir işaret bil. ne güzel ne güzel :sm_cool::sm_cool:

hehe wallahi yetistin iyi oldu ama hihoyyyt
biraz mide bulantım var benim. gun boyu ara ara yokluo.baska bi sıkıntım yok simdilik.
kıs 7 haftalık mı seninki:1shok: eminmisin?
benim ctesi 8 olacak.ne cabuk yetistin bana kaydirigubbakcemile3

kıslarrr ebru 1987 den haberi olan varmı onunda günü yaklaştı bence ay sonunda öğğrenirim inşallah diyordu ne yaptı acaba. bide ebrubu dan haber varmı aslında ceylanım şu listeleri müsait olduğunda bir gönderebilsen görsek kim ne durumda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…