- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Bebiş iyi heralde teyzesi daha bişey hissetmiyorum ya iyidir inşallah :Saruboceq: Ya çatlatma iğnesinden sonra ağrı olması çok normalmiş özellikle kasıklarda ama gögüs için bişi diyemicem kız hemen tuttu da gögüs hassasiyeti mi başladı sende ne kaydirigubbakcemile3yok be onancım nerdeee işteyim. bu aralar işlerim çok yoğun o sebeple giremiyorum. oooo süper çalıştım valla. 3 te 3 bu gece 4lycem inşallahahhh kaydirigubbakcemile3 duydunmu canım sen çatlatma hakkında bişi ceylanın açtığı topicide okudum ama pek bir şey göremedim sorduklarımla ilgili. sen nasılsın bebişimiz nasıl
Ya akşam ben bacaımın ağrısından zor uyudum :çok üzgünüm: sağ bacağım komple çok ağrıdı bende üstüne yattım diye düşündüm ama diğer tarafa dönsemde geçmedi :çok üzgünüm:canım bazı hamilelerde bu tür şikayetler oluyor.bende sadece bir ara oldu birkaçgün bacağımın üstüne basmakta zorlandım ama geçti.bazen hamilelik boyuncada devam edebiliyormuş bu tür ağrılar.mesela teyzemde hamileliği boyunca bacağında ağrıyla dolaşmış.
asu seninde böyle kasık ağrın oldu mu benim karnım patlayacak sanki wc ye de çıkamıyorum
gunaydın kıslarrrrr.asucum gozun aydın.saglıkla kucagına al insallahh:dance::dance:
onan hamile mi yaa.haberi olan var mı?
kızlar hadi herkesten hamilelik bekliorum marttaaakaydirigubbakcemile2
iyi calısınnnnndelikafadulden
Bebiş iyi heralde teyzesi daha bişey hissetmiyorum ya iyidir inşallah :Saruboceq: Ya çatlatma iğnesinden sonra ağrı olması çok normalmiş özellikle kasıklarda ama gögüs için bişi diyemicem kız hemen tuttu da gögüs hassasiyeti mi başladı sende ne kaydirigubbakcemile3
Ya akşam ben bacaımın ağrısından zor uyudum :çok üzgünüm: sağ bacağım komple çok ağrıdı bende üstüne yattım diye düşündüm ama diğer tarafa dönsemde geçmedi :çok üzgünüm:
Kız senin haberin yok mu aa teyzesi bebişim büyüdü bile kaydirigubbakcemile3 nasılsın bukett hiç denk gelmedik mi sen mi giremedin :uhm:
onan bende az once seni sormustum. saolsun hic bi arkadas cevap vermemis-tatlicadiarzu-
ne o hamile misin?:hooray:
wayy beee gozun aydınnnnnnncok sevindim walla.pko tarihe gomulecek :roflol:
ne kadarlıkmıs?
haberim yoktu canım yaa.ara ara girip sordum seni ama kimse bisi demedi.seni ilknuru ve ozlem i.naptınız die.
cok sevindimm.minnosuma arkadas gelio haakaydirigubbakcemile2
ekim annesi mi olacaksın sen de? eger oyleyse topigimizde ugra :CüvCüv:
herkese günaydınnnnn
Bebiş iyi heralde teyzesi daha bişey hissetmiyorum ya iyidir inşallah :Saruboceq: Ya çatlatma iğnesinden sonra ağrı olması çok normalmiş özellikle kasıklarda ama gögüs için bişi diyemicem kız hemen tuttu da gögüs hassasiyeti mi başladı sende ne kaydirigubbakcemile3
Ya akşam ben bacaımın ağrısından zor uyudum :çok üzgünüm: sağ bacağım komple çok ağrıdı bende üstüne yattım diye düşündüm ama diğer tarafa dönsemde geçmedi :çok üzgünüm:
buketttt benımde ekımın sonuna yetısır herhalde...bıde benım sezeyan 10 once falan olurrr herhaldeeeeeee
Ewet canım yaa pko da neymiş ki kaydirigubbakcemile3 HEM PKOLUYUM HEM HAMİLEYİM ALLAH ıma çok şükür daha çok yeni 7 haftalık teyzesi daha çok küçük miniğim benim
Sen nasılsın bebiş nasıl bak yetiştim sana :sm_cool:
Ewet EKİM annesi olcam ALLAH ın izniyle