benimde karnım şiş çok sert ama adet olcak gibi sancı oluyo özellikle sabah erken saatlerde bir de ayıptır söylemesi kaç gün oldu wc ye çıkamıyorum offfff yarın yapmam lazım şu testiii
gulsahcım bence hamilesin
benimde karnımcok sertti
onancım ama adetime 1 gün kalmış oluyo çıkmazmıki??CADIARZUCADIARZU
inşallah canım ama ağrım var sanki adet olucammmm allahım ne olur hasta olmayayım yalvarıyorum sana
inşallah canım ama ağrım var sanki adet olucammmm allahım ne olur hasta olmayayım yalvarıyorum sana
günaydın fıstıklar nasılsınız bugün yeni hamişlerimiz varmış ne güzel ne güzel Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah. gülşah hadi sendend hayırlı haberler bekliyoruz canımcım.
ben birşey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar benim bildiğim ceylan başka varmı bilmiyorum bende vurundum ya çok sancım var benim normalmi inanılmaz bir gaz karnım davul gibi dün akşam sancıdan eğilemedim bile sancılar saplanıyo şuandada sanki karnım davul gibi bide ara ara göğüslerime sancılar giriyo iğnenin böyle yan etkileri varmı arkadaşlar yaşayanlar duyanlar bir yardım lütfen
handannnnnnnnnn hamıleyımmm
suzancım bişe sorcam sana benim sag kalçamın biraz üstü balyozla vurulmuş gibi agrıor çürümüş sanki egliip kalkamıoyurm yürürken bile agrıo sakat gibi oldum bebegim büyüyor baskımı yapıyor die düşündüm ama kalça üstüne baskı yapabilirmi anlamadım doktor randevum mart16 daha var 1 haftayı geçti geçmedi bu agrı merak ettim sende varmıydı böle bişe normalmı acaba
bende de ikinci cizgi silik cıktı sonra kan testi yaptırdım 159 cıktı
doktor tuhaf buldu neden anlamadım cmtesi tekrar yapacak
ben yazarken sende yazmışsın suzancım:)) saol canım anladım böle agrılar normal yani ne bilim diorum kalçayla ne alakası var baglantı kuramadım alla alla kasık olsa anlıcamda neyse bebegim ii olsunda inş hamilelik boyunca böle olmazda geçer resmen topal oldum he