Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

onancım ama adetime 1 gün kalmış oluyo çıkmazmıki??CADIARZUCADIARZU

canım bemim 6 gün geçti bekliyorum hala yarın kan testi yaptırcam bencede bekle derim
en azından 2 gün geçsin hamile olabilirsin ama çıkmayabilir sonra üzülürsün cnım
inşallah hamilesindir:CüvCüv: biraz sabır:1hug:

günaydın fıstıklar nasılsınız bugün yeni hamişlerimiz varmış ne güzel ne güzel Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah. gülşah hadi sendend hayırlı haberler bekliyoruz canımcım.
ben birşey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar benim bildiğim ceylan başka varmı bilmiyorum bende vurundum ya çok sancım var benim normalmi inanılmaz bir gaz karnım davul gibi dün akşam sancıdan eğilemedim bile sancılar saplanıyo şuandada sanki karnım davul gibi bide ara ara göğüslerime sancılar giriyo iğnenin böyle yan etkileri varmı arkadaşlar yaşayanlar duyanlar bir yardım lütfen

inşallah canım ama ağrım var sanki adet olucammmm allahım ne olur hasta olmayayım yalvarıyorum sana

İnşallah olmıcaksın şeker inşallah :Saruboceq: ama çıkmayabiliyor 1 gün kalınca bence ya adet gününde yap yada ertesi sabhı yine sen bilirsin ama çünkü var ve testte çıkmamışsa boşuna üzülmüş olcaksın :uhm:

suzancım bişe sorcam sana benim sag kalçamın biraz üstü balyozla vurulmuş gibi agrıor çürümüş sanki egliip kalkamıoyurm yürürken bile agrıo sakat gibi oldum bebegim büyüyor baskımı yapıyor die düşündüm ama kalça üstüne baskı yapabilirmi anlamadım doktor randevum mart16 daha var 1 haftayı geçti geçmedi bu agrı merak ettim sende varmıydı böle bişe normalmı acaba

Kız çatlatma iğnesi oldum diye yataktan çıkmıyorsun galiba kaydirigubbakcemile3 yoksun nerelerdesin sen bakayım iyi çalıştın mı klava:

yok be onancım nerdeee işteyim. bu aralar işlerim çok yoğun o sebeple giremiyorum. oooo süper çalıştım valla. 3 te 3 bu gece 4lycem inşallahahhh kaydirigubbakcemile3 duydunmu canım sen çatlatma hakkında bişi ceylanın açtığı topicide okudum ama pek bir şey göremedim sorduklarımla ilgili. sen nasılsın bebişimiz nasıl

canım bazı hamilelerde bu tür şikayetler oluyor.bende sadece bir ara oldu birkaçgün bacağımın üstüne basmakta zorlandım ama geçti.bazen hamilelik boyuncada devam edebiliyormuş bu tür ağrılar.mesela teyzemde hamileliği boyunca bacağında ağrıyla dolaşmış.

tamam severim saol bekliyoruım:))

ya kıslar benim bu kalça agrımla bi ilgilenseniz fenayım neden olabilir suzan görmüo sanırım beni

bıde kıslar bu ay yaptıklarımı yazmak ıstedım belkı faydası olurrr....ayrıca arnavut guzelıııııı sana cok tesekkurler....
gecen ay doktordan gelmıstım 3 ay bekle demıstı cok uzgundum...sıteyı dolasırken arnavut guzelının kurunu okudum...
-adacayı yagı ve ballı polen...bıde bebn onun ıcıne tarcın ılave ettım...
-adetım yenı bıtmıstı...hemen aktardan bunları aldım
-6 gun falan adayıyagınıyaptım
-yumurtlama donemı sonuna kadarda ballı polenı 1 tatlı kasıgı yedım
-bırde ıncırı ılk defa denedım...hergun 3 tane falan yedımm

ben yazarken sende yazmışsın suzancım:)) saol canım anladım böle agrılar normal yani ne bilim diorum kalçayla ne alakası var baglantı kuramadım alla alla kasık olsa anlıcamda neyse bebegim ii olsunda inş hamilelik boyunca böle olmazda geçer resmen topal oldum he

gunaydın kıslarrrrr.asucum gozun aydın.saglıkla kucagına al insallahh:dance::dance:
onan hamile mi yaa.haberi olan var mı?
kızlar hadi herkesten hamilelik bekliorum marttaaakaydirigubbakcemile2
iyi calısınnnnndelikafadulden

canım dur daha bebek büyüdükçe poponun üstüne oturmakta zorlandığın olacak.bu tür ağrılar sancılar normal artık.bebek büyüdükçe etrafındaki yerlere rahatsızlık verecek.sen bunları kafana takarak korkma.kanaman olmadığı sürece herşey normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…