Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydınlar yafrumm nasılsın Şeniz

ceylancım nasıl olıyım salı gunu sabahtan berı adet görüyorum gelmesı benı sevındırdı acıkcası o negatıf sonuclardan sonra bı an once gelsın bıtsın de calısmalara baslıyayım dedım :icecream:neyse kı baya baya oldu da vucudum da rahatladı onumuzdekı hafta yumurtlamam olucak hesap kıtap ypıldı zaman beklenıyor haftaya çalışmalara başlıycazzz:1ninca::1ninca:

selamm kızlarrr
yeni hamişler tebrik ederimm sizleri gözünüz aydın
benim bugun itibariyle 6 günüm geçti kırmızılar gelmedii karnım acayip sis ve gazman gibi oldum ben ya:eek:
gögüslerimde dün gece uçları ilkkez zonkladı büyük gün yarın kanda baktıracamm:CüvCüv:

canım bence hamilesin bendeki belirtiler de aynıydı

selamm kızlarrr
benim bugun itibariyle 6 günüm geçti kırmızılar gelmedii karnım acayip sis ve gazman gibi oldum ben ya:eek:
gögüslerimde dün gece uçları ilkkez zonkladı büyük gün yarın kanda baktıracamm:CüvCüv:

ayy hadi inş hamişsin canım ya bencce kesin hamişsindelikafadulden

Esterya boşuna araştırıyorsun 5 Çıkanlar bile hamile oluyor senin 159 daha ne istiyorsun Allahtan cadııı

kıslar bu makas bıcak olayını b,iliomusunuz ahahah dün işyerindeki kızlar bana yaptı koltuk minderinin birinin altına bıcak birine makas koydular ben görmeden git birrine otur dediler makasa oturursan kızın bıcaka oglun olurmuş güyaa heheh bende gittim makasa oturdum kızın olacak diolar ahahahah ablamada yaptırdım oda bıcaga oturmuş bakalım tutacakmı işin eglencesi işte

selamm kızlarrr

Sevilcim yaa bence hamilesin güzelim benimde karnım gazman gibi şişmişti, ay inşallah yaa :Saruboceq:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık dayanamayacağım 28 şubat adet tarihim yarın test yapıcam sonuç ne olursa olsun

Handancığım bende bi yerde test vardı onu yaptırmıştım ablama %75 kız olacak yazmıştı kız oldu :))))

canım bence hamilesin bendeki belirtiler de aynıydı

inşallah canım 2 yıldır bekliyorum
benim geçen hafta az bişeyde pempe kahverengi bişeyler gelmişti birden kesildi bilemiyorum test yapmaya korkuyorum tek çizgiye hasretim ben
kesin sonuç kanda baktıracam:CüvCüv:

belırtılerım....
-adetıme 10 gun varken hatta marketteydık kasıgımdan dogru sol baca gım kasıldı
-yuzumun yndıgını hıssettım
-goguslerım sıstı....ama bıraz farklıydı bole yan tarafları koltuk altına dogru cok acıyordu....ara ara zonklama ve ucları acıyordu
-tansıyonum dusuk gıbıydı sersem gıbıydım
-son 3 gun kala falan aksam 9.30 uyuyup kalıyordum
-mıdem yanmaya basladı
-yemek artık tat vermıyordu
-adetıme 2 gun kala aynen adet sansısı oldu....ayrıca umıtlerımın bıttıgı andı...martta hazırlı yapıyordum doktora gıdecektım yıne
-1 gun once mıde bulantım ve bas donmem basladı...hayatımda bu kadar basım donmemıstı...ama hıc kusmadım
-1 gun once falandı gece kalktıgımda yutkunamıyordum bıle agzım kupkuruydu.dudaklarımda kurumustu
-adet sancılarım kesıldı ....bacaklarım accık agrıdı
-ates olayına pek ınanmıyorum ama yınede olctum...36.7-36.8 dı...gecen ayda oleydı o yuzden ınanmıyorum
-veeeeee dun adetım gelmedı....butun aksam yattım basım cok dondu.
-gece ayaklarımın altının yandıgını hıssettım butun gece uyuyamadım
-umudum pek yoktu ama içim kıpır kıpırdı...kasıklarım agrısada moralım bozulmadı..ammannnnnn bıdakı aya artık demısstım
-veeeee bugun ıcımde kı sesı dınledım yagmurlu havada gıttım test aldım.....sonuc pozıtıfff

işte bole kıslar

benimde karnım şiş çok sert ama adet olcak gibi sancı oluyo özellikle sabah erken saatlerde bir de ayıptır söylemesi kaç gün oldu wc ye çıkamıyorum offfff yarın yapmam lazım şu testiii

hııııııı kıslar bıde gazım cok oldu bıde sabah test yaparken ıdrarıma baktım rengı koyuydu....akıntım yumurtlama donemınde bıle pek olmadı...ama adetıme 1 hfta kala basladı sımdıde var ama ole cokkkkk degılll...dahada aklıma geldıkce yazarımmm

X