Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bugun 2 gunumdu...aslında test yapmayacaktım ama...belırtılerım sen hamılesın dıyodu resmen hayatımda bole olmamıstım

butun gece uyuyamadım yapsammı yapmasam mı dıye bu yagmurda gıttım test aldımmmmmmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaaa

cok degısık oldum ben yaaaaaaaaaaaaa hemen sıze haber verdım daha 5 dk olduuuuuuu
hayırlı olsun canım ya ne güzel bir gün güzel haberler arka arkaya gelmeye başladı...:dance: :dance:
bende de ikinci cizgi silik cıktı sonra kan testi yaptırdım 159 cıktı
doktor tuhaf buldu neden anlamadım cmtesi tekrar yapacak

bence sende hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....:lepi:

:emir_bebek:hihoyyytohh ohh ne güzel güne ii başladık inşllh bizde burdan böyle gzel haberler werrz:CüvCüv:

ayyyyyyyyy cokbelırtı hepsını yazcam..kocısı aradım hemen eve gel ben hastayım dıye bırazdan hepsını yazarım hem accık heyecanım gecer

allahhhhhhhhhhhhh iki tane hamiş var yaşasınnnnnnnnnnnn

asucum ve esteryacığım tebrik ederim ikinizide darısı bizlere allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inş. asucum taht büyük ikinizde sığarsınız merek etme :))))

eeeeeeee belirtilerinizi yazı bakalım kıssslar neler yaptınız hamile kalmak için bi yazıda öğreniverelim :)

ohooooooooooooo bu topicte taht çooooooook herkes oturacak gün gelecek...:enbuyukkk: :hooray: :teytey:

X