kızlar bende son durumumdan bahsediyim.
2 ay önce arkadaşımın doğumuna gittim 2 gün kaldık hastanede o esnada doktoruyla tanıştım derken anlamdan kendimi tedavinin içinde buluverdim.6.ayımdı o ay dr erken aslında ama kaybdeecek bişey yok gel bir bakalım ne var ne yok dedi.
vajinal muane + adetin 3 .günü hormon testi+ adetin 8. günü rahim filmi
Allaha çok şükürki hiç bişey çıkmadı herşey yolunda dedi rahim filmini boşa kürek çekmeyelim diye baştan çekiyorum dedi en zor oydu zaten.
baştan eşimin spermiyogramınıda istedi deger sonuçlarına göre üreloga gittik çocuk olmasına engel durumunuz yok dedi.ama sonra araştırdıkça benim içim rahat etmedi çünkü dr un normal dediği morfoloji 2.burdan okudugum bir topikten hiçte iyi olmadığını anladım tekrar gittik.dediki sayınız iyi olduğu için morfolojinin 2 olması önemli değil dedi.sayımızda 71 milyon.morfoloji 1 ken bile kendiliğnden hamile kalınıyor dedi.benim ısrarımla evicap ve proxeed plus verdi bize.3 farklı dr göründü eşi 3 üde aynı söledi.
sonra benim dr a geri döndük dediki istersen yumurtalama takibi yapıyım sana istersen bekle dedi tabiki başladık takibe.tabi rahim filminden sonra bir ay korunduk.
2. ay reglin 2. günü gonal f le başladık yumurta geliştirici 10 gün de ovitrelle ile çatlattık.
iğneleri göbeğimden kendim yaptım.10. gün çok sayıda yumurtam oldu hemde 75 lik dozda.
ama 2 tanesi 18 mm di dr onları hedefledi.yoksa birgün daha beklesek benim 12 tane yumoşum vardı.
şimdi ise yarın kanda baktırmam gerekiyor ama korkuyorum tutmadı gibi geliyor bana