Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

bu arada minara ulaşan olursa onada haber verin mesaj kutusu dolu mesaj atamıyorum ben öptüm hepinizi sabah yine yeniden burdayım :):KK1:

Kızlar ben çıkıcamda akşam gelenler olur. Eşim sperm vermiyo yapamam diyo. Nasıl ikna ederim bi akıl verin. Çocuğu benden fazla istiyo ama korkuyo galiba. Hatta ben kadın doğuma bile giderken beni çağırmazlar, bana bakmazlar dimi diye soruyo. Nasıl ikna ediyim. Çok yakın bi hastane var eve ama hastaenyi ikna etmek lazım önce evden sperm getirmeye nasıl yapıyım bi akıl verin kuzular ya :26::26::26:

ben doktora gidiyorum ama ortada bir sorun aramak ya da sorunlu bulmak için değil ki kocişim, olur ya bu Allah'ın işi -spermlerde bir sorun çıksa bu sonuçta sadece senle ben arasında ve insan ne sorunları çözebiliyor. akcigerimiz hasta olsa gidip tedavi ettiriyoruz, tüm millet bize veremli mi diyor? bence öyle düşünme ve çok kolay bir işlemi önümüze takoz gibi durmadan halledelim gitsin. unutma bu bir zorundalık değil sadece hep yürütülen bir prosedürün parçası.

nasıl ama :)

Erken hamilelik belirtileri diye bir topik var bir zamanlar müdavimiydik. Nöbetleşe girerdik nerdeyse şimdi dağıldık herkesi toplayalım, sohbetimiz devam etsin yeniden buluşalım istedik :)
Haydi Eski Dostlar başlıyoruz.

Ayy canım benim yaa ne güzel olmuş bu topik...Özlemiştim kız senide yoksun ne zamandır :KK70: Artık burdan takılırım inş...:KK54:

ben doktora gidiyorum ama ortada bir sorun aramak ya da sorunlu bulmak için değil ki kocişim, olur ya bu Allah'ın işi -spermlerde bir sorun çıksa bu sonuçta sadece senle ben arasında ve insan ne sorunları çözebiliyor. akcigerimiz hasta olsa gidip tedavi ettiriyoruz, tüm millet bize veremli mi diyor? bence öyle düşünme ve çok kolay bir işlemi önümüze takoz gibi durmadan halledelim gitsin. unutma bu bir zorundalık değil sadece hep yürütülen bir prosedürün parçası.

nasıl ama :)

görüşemediğimiz bu zaman diliminde dahada zeki olmuş bizim hatun kızlar.
Süpersin bebeğim süpersin bu akşam bi cilveyle ikna etmeye çalışıyım:KK60:

Ayy canım benim yaa ne güzel olmuş bu topik...Özlemiştim kız senide yoksun ne zamandır :KK70: Artık burdan takılırım inş...:KK54:

lifoscum canım sen de hoşgeldin :) umarım bu çekirdek arkadaşlık böyle kalır, herşeyimizi paylaşırız yine. tıkır tıkır yazmayı, acaba ne anlatacaklar ne yazmıslar diye merak etmeyi özlemişim yahu :))

Son düzenleme:
lifoscum canım sen de hoşgeldin :) umarım bu çekirdek arkadaşlık böyle kalır, herşeyimizi paylaşırız yine. tıkır tıkır yazmayı, acaba ne anlatacaklar ne yazmıslar diye merak etmeyi özlemişim yahu :))

Hb canım benim amin inş hiç ayrılmayız...Artık ne kaynatırız burayı...Sitenin en fıkır fıkır ve fırlama topiği olalım :21::KK66::KK52::KK64::KK24:

Kızlar ben çıkıcamda akşam gelenler olur. Eşim sperm vermiyo yapamam diyo. Nasıl ikna ederim bi akıl verin. Çocuğu benden fazla istiyo ama korkuyo galiba. Hatta ben kadın doğuma bile giderken beni çağırmazlar, bana bakmazlar dimi diye soruyo. Nasıl ikna ediyim. Çok yakın bi hastane var eve ama hastaenyi ikna etmek lazım önce evden sperm getirmeye nasıl yapıyım bi akıl verin kuzular ya :26::26::26:

nazlımm biz ssk ya gitmiştik önce orda bi kap veriolar eline git tuvalette içine spermlerini boşalt gel dio laboratuardaki kadın:KK53: şok olduk ve yapmadı tabiki eşim, sonra tuttum kolundan özele gittik :KK4: bi kap verdi yine doktor evde halledebilirsin dedi :KK52: ama 10 dk içinde götürüosun hastaneye:KK51: yaniiii kasma bebişimmm yakın bi özel hastane bul hemen, sen doldur ben götürürüm de:KK64::KK64:

bu topicte durgunluk olmasın ama :)

en iyisi ben benim son durumdan başlayayım.

garip bi şekilde 40 gün sonra adet oldum. ama ilk başlarda resmen kahverengi ve çok azdı. aklıma ilk sizin dedikleriniz geldi. 2-3 gün öyle devam etti hatta kıvamlandı hah dedim adet bu. dememe kalmadı hemen regle döndü ama çok çok daha az ve ağrısız, şişkinliksiz. test de yapmadım doğal olarak çünkü bence adet oldum. son birkaç aydır baya kilo almıştım hormon dengelerim çabuk oynar benim bu durumlarda, sanırım onun etkisi. dün de kocamı uğurladım 1 aylığına... e artık bol bol sizi dinlicem bu ay :) :nazar:

aşağıda gördüğüm kızçelerim benim ben bir hızlıca okuyum merak ediyorum yazılanları gitmeyin biyere haa

bu topicte durgunluk olmasın ama :)

en iyisi ben benim son durumdan başlayayım.

garip bi şekilde 40 gün sonra adet oldum. ama ilk başlarda resmen kahverengi ve çok azdı. aklıma ilk sizin dedikleriniz geldi. 2-3 gün öyle devam etti hatta kıvamlandı hah dedim adet bu. dememe kalmadı hemen regle döndü ama çok çok daha az ve ağrısız, şişkinliksiz. test de yapmadım doğal olarak çünkü bence adet oldum. son birkaç aydır baya kilo almıştım hormon dengelerim çabuk oynar benim bu durumlarda, sanırım onun etkisi. dün de kocamı uğurladım 1 aylığına... e artık bol bol sizi dinlicem bu ay :) :nazar:

hayırlısı canm kaç gün sürdü ama büyük ihtimal adet kanamsı
kocann gitmsi senn açından kötü olmş tezz anda kavuştrsn rabbm

hayırlısı canm kaç gün sürdü ama büyük ihtimal adet kanamsı
kocann gitmsi senn açından kötü olmş tezz anda kavuştrsn rabbm

sağol tatlım hala daha sürüyor artık gününü hesaplamadım çünkü bi garip. ben pkoluyum onun etkisi olabilir. ankaraya tasınıcaz yakında o zaman ben ciddi ciddi bi dr takibine girip eşimin evde olduğu dönemlere denk getiricem artık. benim işim zor... 3 yıllık evliyim hala tık yok. gerçi 1,5 yıl korunduk bi de eşim hep evde değil ama olmuyor işte neden bilmiyorum... :KK5:

tamam canım ben zaten artık seçmece atıyorum :) adesıla burda :) canmmmm hoşgeldiniz ya çok sevindim:KK61:
aaaaaa hoşbulduk puffycim sen açmışın topiği eline sağlık
adaesıla nasılsın canım? napıyosun ? neler değişti var mı güzel haberler??? ayy varya sanki yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımı bulmuşum gibi.. ne garip hissettim yaa :KK9:
rengarenk canım benim iyiyi sen nasılsın ? dur bir okuyum anlatacam neler yaptığımı :)))
inan bende çok sevindim nasıl konuşup duruyorduk dimi çen çen :))))

aynen yahu... Bende sanki ilk okul arkadaşlarımı bulmuşum gibi :):KK1:

sormayın facebook ilk çıktığında ebemi bile bulurum diyenler grubu vardı aklıma nerden geldiyse :)))

sağol tatlım hala daha sürüyor artık gününü hesaplamadım çünkü bi garip. ben pkoluyum onun etkisi olabilir. ankaraya tasınıcaz yakında o zaman ben ciddi ciddi bi dr takibine girip eşimin evde olduğu dönemlere denk getiricem artık. benim işim zor... 3 yıllık evliyim hala tık yok. gerçi 1,5 yıl korunduk bi de eşim hep evde değil ama olmuyor işte neden bilmiyorum... :KK5:

kuşum eşin sperm testi yaptırdı mı hiç??

aşkolsun teyzesi sanaaaaa:KK19::KK19: bizi nasıl unutursunnnn:KK49: kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana :KK52::KK52: 5 haftalık hamileyimmmm :KK76::KK76:

rengarenkkkkkk hamilesin yaşasınnnnnnnn onu verene kurban olurum ben hemde 5 haftalık canım benimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inanki çok sevindim
kıs yeterki sen iste sallarız senin için don sütyen :KK74::KK74::92::92::92::92::92::92::KK74::KK74::KK74::KK74::92::92::92::92::92::92::92::KK74::KK74::KK74:

rengarenkkkkkk hamilesin yaşasınnnnnnnn onu verene kurban olurum ben hemde 5 haftalık canım benimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inanki çok sevindim
kıs yeterki sen iste sallarız senin için don sütyen :KK74::KK74::92::92::92::92::92::92::KK74::KK74::KK74::KK74::92::92::92::92::92::92::92::KK74::KK74::KK74:

ay salak oldum ben yaaa ağladım yemin ederim okuyunca şimdi bu yazdığını.. ota b.ka ağlıyorum zaten :KK14::KK14: canım benim saol valla allahım isteyen herkese versin tez zamanda inşallah

Renrarenk gözün aydın canım Rabbim kucağına alıp büyürmeyide nasip etsin canım inş...

Kızlar ben kaçar Aeo yarın görüşürüz inş hayrlı akşamlar...Duadan unutmayalım birbirimizi inş... :80::KK54::KK54::KK54:

X