- 5 Aralık 2010
- 342
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adaesıla nasılsın canım? napıyosun ? neler değişti var mı güzel haberler??? ayy varya sanki yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımı bulmuşum gibi.. ne garip hissettim yaa
kızlar şaşırdım sevser link atmış yakaladım seni yazmış bende diyomki yok ya ben öle biryere girmedim falan diyom neyse anladım şimdi okuyunca uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba hepinize :)))
şimdi acil çıkmam lazım ama akşama yazarım kısa bir özet geçerim öptüm hepinizi
huhuuuu nasılsınızzz nerelerdesiniz kızlarrr ohh iyi olmuş yeni bir topik çok iyi bir fikirr
kızlar resmen aklımdan geçeni yapmışısınız tebrik ederek öpüyorum hepinizi yahu diger gruba giriyorum bazen eskilerden kimse olmuyor, bir iki mesajı okuyup çıkıyordum. böylesi çok güzel oldu, sşzleri tekrar gördüğüme çok çok sevindim.
bu arada bende hala tık yok hatta garip bir regl dönemi yaşıyorum şu an...
aşkolsun teyzesi sanaaaaa bizi nasıl unutursunnnn kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana 5 haftalık hamileyimmmm
aşkolsun teyzesi sanaaaaa bizi nasıl unutursunnnn kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana 5 haftalık hamileyimmmm
ayyy çok mutluyum çifte mutluluk oldu valla teşekkür edrim canım benim darısı sizin başınıza inşallah.. allahım biran önce doldursun göbişlerinizi...
iyi akşamlar kızlar ben yemek hazırlayacağım inş. aktif bir topik olur burasıda