Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

1. es2006
2. niserdarhan
3. renkliatlas
4. wavybaby
5. yarenhande
6. figenay
7. mariecurie
8. melsss
9. selin7
10. tuubaayaz

nazlıııı aynı kişilere atmayalım canım msj boşyere :KK23: malum 10 dk da bir atabiliyoruz zaten :63:

tamam canım ben zaten artık seçmece atıyorum :) adesıla burda :) canımmmmm hoşgeldiniz ya çok sevindim:KK61:

adaesıla nasılsın canım? napıyosun ? neler değişti var mı güzel haberler??? ayy varya sanki yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımı bulmuşum gibi.. ne garip hissettim yaa :KK9:

adaesıla nasılsın canım? napıyosun ? neler değişti var mı güzel haberler??? ayy varya sanki yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımı bulmuşum gibi.. ne garip hissettim yaa :KK9:

aynen yahu... Bende sanki ilk okul arkadaşlarımı bulmuşum gibi :):KK1:

kızlar şaşırdım sevser link atmış yakaladım seni yazmış bende diyomki yok ya ben öle biryere girmedim falan diyom neyse anladım şimdi okuyunca uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba hepinize :)))
şimdi acil çıkmam lazım ama akşama yazarım kısa bir özet geçerim öptüm hepinizi

kızlar şaşırdım sevser link atmış yakaladım seni yazmış bende diyomki yok ya ben öle biryere girmedim falan diyom neyse anladım şimdi okuyunca uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba hepinize :)))
şimdi acil çıkmam lazım ama akşama yazarım kısa bir özet geçerim öptüm hepinizi

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

huhuuuu nasılsınızzz nerelerdesiniz kızlarrr ohh iyi olmuş yeni bir topik çok iyi bir fikirr:KK66:

kızlar resmen aklımdan geçeni yapmışısınız tebrik ederek öpüyorum hepinizi :KK16: yahu diger gruba giriyorum bazen eskilerden kimse olmuyor, bir iki mesajı okuyup çıkıyordum. böylesi çok güzel oldu, sşzleri tekrar gördüğüme çok çok sevindim.

bu arada bende hala tık yok hatta garip bir regl dönemi yaşıyorum şu an...

huhuuuu nasılsınızzz nerelerdesiniz kızlarrr ohh iyi olmuş yeni bir topik çok iyi bir fikirr:KK66:

aslında öbür topikteyken daha konuşuyoduk böyle bi sohbet topiğimiz olsa diye ama kısmet birbirimizi kaybedip yeniden bulmamız gerekiyormuş. O kadar çok hamişimiz varki aslında. Canom_14 var deryam var, hande var, hamişlerede geldikçe bi liste yapalım yine. Her konuyu konuşabiliriz en azından. Sevdiğim tüm arkadaşlarımla buluşmuş olucam inşallah.:26:

kızlar resmen aklımdan geçeni yapmışısınız tebrik ederek öpüyorum hepinizi :KK16: yahu diger gruba giriyorum bazen eskilerden kimse olmuyor, bir iki mesajı okuyup çıkıyordum. böylesi çok güzel oldu, sşzleri tekrar gördüğüme çok çok sevindim.

bu arada bende hala tık yok hatta garip bir regl dönemi yaşıyorum şu an...

Nedense hiç şaşırmadım:KK1: bende öyleyim çünkü....
Eşimden sperm istedi doktor kocişde korkuyo galiba vermiyo oda. Bende sıfır problem varmış ama artık kocişe kaldık :)

aşkolsun teyzesi sanaaaaa:KK19::KK19: bizi nasıl unutursunnnn:KK49: kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana :KK52::KK52: 5 haftalık hamileyimmmm :KK76::KK76:

aşkolsun teyzesi sanaaaaa:KK19::KK19: bizi nasıl unutursunnnn:KK49: kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana :KK52::KK52: 5 haftalık hamileyimmmm :KK76::KK76:

tebirkler canımmmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

ayyy çok mutluyum çifte mutluluk oldu valla :KK62::KK62: teşekkür edrim canım benim darısı sizin başınıza inşallah.. :nazar: allahım biran önce doldursun göbişlerinizi...:emir_bebek::emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar ben yemek hazırlayacağım inş. aktif bir topik olur burasıda:KK54:

Kızlar ben çıkıcamda akşam gelenler olur. Eşim sperm vermiyo yapamam diyo. Nasıl ikna ederim bi akıl verin. Çocuğu benden fazla istiyo ama korkuyo galiba. Hatta ben kadın doğuma bile giderken beni çağırmazlar, bana bakmazlar dimi diye soruyo. Nasıl ikna ediyim. Çok yakın bi hastane var eve ama hastaenyi ikna etmek lazım önce evden sperm getirmeye nasıl yapıyım bi akıl verin kuzular ya :26::26::26:

X