- 11 Ağustos 2010
- 9.895
- 212
hayır canım bakmamıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu-f737/ sabit konulardan sonraki 3. sıradayız hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım bakmamıştım
canım hala çok heyecanlıyım şuanda herşey normal yarın sabah 9:30da kan vericem inşallah bebeğim benimledir ve yükselmiştir sağ kasığım ağrıo sadeceSlmlar kızlar, nasılsınız ?
Selincim, ilk duygular nasıl gidiyo :)
canım güzeldi de heyecandan kesintisiz uyuyamadım bide tuvalete çok gidiyorum sen nasılsınmerahaba canımmm hoşgeldin nasıldı canım bebişle gecenizzz
mrh kızlarrrrr,
nasılsınız bugün ???
ben yeni geldim hastaneden yumurtalarıma baktırdım ama gelişmemiş bu ay boşa gitti dr tekrar prolaktine bakıcak kan werdim bakalım düşmüş mü bu ay ilaç hemen etki etmezdi zaten üzülme dedi bakalım ne olmuş inş düşmüştür ....
aaa bu arada yumurtlamm bitti ama hala ovulasyon çift çizgi diyodum ya. Dün yeniden yaptım tek çizgiydi. Gebelik testide yaptım bişey yok.:18:
aaa bu arada yumurtlamm bitti ama hala ovulasyon çift çizgi diyodum ya. Dün yeniden yaptım tek çizgiydi. Gebelik testide yaptım bişey yok.:18:
canım benim 9 mayıstı ama ben yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki yaşadım ordan tutmuş süpriz oldu yani adetim geçeli bugün3 gün olducanım hala çok heyecanlıyım şuanda herşey normal yarın sabah 9:30da kan vericem inşallah bebeğim benimledir ve yükselmiştir sağ kasığım ağrıo sadece
inşallah bugün bidaha bakacaz zaten bugün adet günüm benim senin adetin ne zamandı
siz çalışamalrı tamamlamışsınız zaten canım inşallah tutmuştur hadi güzel haberlerini alırız inşallah
mrh kızlarrrrr,
nasılsınız bugün ???
ben yeni geldim hastaneden yumurtalarıma baktırdım ama gelişmemiş bu ay boşa gitti dr tekrar prolaktine bakıcak kan werdim bakalım düşmüş mü bu ay ilaç hemen etki etmezdi zaten üzülme dedi bakalım ne olmuş inş düşmüştür ....
nazlıcım bende dün teat yaptım benimde tek çizgiydi valla tek çizgiyi gördüğümde üzüleceğim yere sevindim ne yalan söyleyim çünkü yaptığım ilk günden beri sürekli çift çizgi çıkıyordu ve şüphelerim artmıştı biliyorsun sanırım artık bu ay yumurtlama evremi atlattım sonunda bakalım kısmet artık beklemedeyim bende göl maya tuttumu diye nasrettin hocaya döndüm vallahi ya tutarsa
taşınmışız kızlar hayırlı olsun :) hadi o zaman geyik yapalım.
canım beni hatırlarsan ben hep içimde his yok derim ve cidden bişi çıkmaz.nedense bu ay hissediyorum ama hiç bir belirtim yok. sanki kendimi hamileymişim gibi hissediyorum ama.göğüslerim çok acırdı normalinde acımıyo şimdi ama dolu dolu oldular. geçen hafta yumurtladım ben bide. Yumurtlamam bittikten sonra tek çizgiydi testler. asliyrt ovulasyon ile ilgili bişeyler söylemişti ya onun için yaptım baktım çift çizgi, şüphelendim dünde yaptım dünki daha koyuydu bi önceki güne göre:18:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halaaa şoktayımmmmmmmmm inanamıorummmmmmmmm lütfen dua edin bebeğim benimle olsun allahım kucağıma almyı nasip etsinnnnnnn bi kez canım yandı bu sefer yanmasın neolurr dua edin cuma günü yine test yaptırcam 2 ye katlasınnnn
kızlar ben bu ay çok fazla kahverengi gördüm ya, aranızda pko olan var mı bilmiyorum ama adetim bitmesine ragmen hafif hafif hala devam ediyor ondan mıdır? pko olmamasına ragmen böyle yasayan var mı? baslangici da 3-4 gün o şekildeydi. kafamı karıştırıyor. hala devam ediyor
tatlıcım ara ara olan birşey de uzun zamandır olmuyordu hatta belki 8-9aydır. adetim de çok az sürdü bu sefer. miktar açısından. renkte bir sorun var anlamadım. afedersiniz ama adet kanı hani hafif bordomsu olur, bu ay ben kıpkırmızı yer yer kahverengi gördüm.
kızlar merhaba herkese umarım herkes iyidir
bugün tekrar kan verdim sabah degerim katlamış 46 olmuş dr güzel gidiyor dedi inşallahda böyle devam eder