- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
içimi ferahlattın cnm allah razı olsun allahım sanada nasip etsin inşallah
Ne mutlu rahatlattıysam :) Cümlemiz için kabul olsun duaların inş ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içimi ferahlattın cnm allah razı olsun allahım sanada nasip etsin inşallah
kızlar ben bu ay çok fazla kahverengi gördüm ya, aranızda pko olan var mı bilmiyorum ama adetim bitmesine ragmen hafif hafif hala devam ediyor ondan mıdır? pko olmamasına ragmen böyle yasayan var mı? baslangici da 3-4 gün o şekildeydi. kafamı karıştırıyor. hala devam ediyor
canım ben hiç bilmiyorum ama ne olur ihmal etme, bi doktora gözük. Kanamanın şeklinden anlıyorlar en azından.
tatlıcım ara ara olan birşey de uzun zamandır olmuyordu hatta belki 8-9aydır. adetim de çok az sürdü bu sefer. miktar açısından. renkte bir sorun var anlamadım. afedersiniz ama adet kanı hani hafif bordomsu olur, bu ay ben kıpkırmızı yer yer kahverengi gördüm.
gerçekten bi git gözük canım. sakın ihmal etme:94:
bu arada aklım sende, o çift çizgi adetine bu kadar yakınsa hakkaten ya tekrar yumurtluyorsun ya da hamilesin. eger testin varsa biraz daha dene 2-3 gün, haftaya test yaparsın olmadı. bir de hiç belirtiden bahsetmiyosun belki de böyle böyle olacak?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halaaa şoktayımmmmmmmmm inanamıorummmmmmmmm lütfen dua edin bebeğim benimle olsun allahım kucağıma almyı nasip etsinnnnnnn bi kez canım yandı bu sefer yanmasın neolurr dua edin cuma günü yine test yaptırcam 2 ye katlasınnnn
kızlar merhaba herkese umarım herkes iyidir
bugün tekrar kan verdim sabah degerim katlamış 46 olmuş dr güzel gidiyor dedi inşallahda böyle devam eder
günaydın kızlar..
bugun çok gergin uyandım... ne kilo verebiliyorum, ne iş başvurusu yapabiliyorum (ösym sağolsun daha sınavı açıklamadı ALESi, ne ev işiyle uğraşacak halim var, ne de dışarı çıkasım. ev üstüme üstüme geliyor sanki..
umarım sizler iyisinizdir ya..
günaydın kızlar..
bugun çok gergin uyandım... ne kilo verebiliyorum, ne iş başvurusu yapabiliyorum (ösym sağolsun daha sınavı açıklamadı ALESi, ne ev işiyle uğraşacak halim var, ne de dışarı çıkasım. ev üstüme üstüme geliyor sanki..
umarım sizler iyisinizdir ya..
bazen olur böyle, güzel bir duş al. Saçlarınla uğraş azıcık, dışarı çık. Ufaktan bir alışveriş yap. kendine gelirsin canım. bazen banada oluyo. bazen dediğim haftada bir gün mutlaka oluyor yani. Eşim para verir, dışarı çıkda sıkıntını at der. En oluru sebze alırım ama bişeyler alırım. iyi gelir belki canım bi dene istersen
günaydınn canımmm...bazen banada olur canım o bende bugün mutsuz uyandım sanırım birazda mevsimden kaynaklanan bir durum bir de üstüne istediğimiz şeyler olmayınca dahada katlanıyor tabi
alışverişi online olarak fazlasıyla yapıyorum... o bana iyi geliyor ve çok seviyorum. ev taşınacak ya üstüme üstüme geliyor herşey. Allahtan haftasonu arkadaşım gelip bende kalacak da biraz rahatlıcam galiba, ama şu kilo ve iş bulma olayı canımı sıkıyor...
cnm çocuk düşünüosan eğer durumunda müsaitse bence iş arama.. güzelce bak çocuğuna.. ilk aylar zaten zor geçiyor genelde tabi kişiye göre değişir ama sen bilirsin.. kiloyuda takma.. bende kilo veremeden hamile kaldım.. şu an iştahım yok zaten.. sağlıklı bebeğin olsunda sonra hertürlü kilo verme yöntemini uygularsın ama şimdi verim diyorsan akupuntura git derim o zaman bebeği ertele biraz..
cnm çocuk düşünüosan eğer durumunda müsaitse bence iş arama.. güzelce bak çocuğuna.. ilk aylar zaten zor geçiyor genelde tabi kişiye göre değişir ama sen bilirsin.. kiloyuda takma.. bende kilo veremeden hamile kaldım.. şu an iştahım yok zaten.. sağlıklı bebeğin olsunda sonra hertürlü kilo verme yöntemini uygularsın ama şimdi verim diyorsan akupuntura git derim o zaman bebeği ertele biraz..
canım hoşgeldin, umarım 2 nizde iyisinizdir. iş bulmak zorundayım canım çünkü yalnız da vakit geçmiyor bir de ailem hafif baskı içerisinde. malum ankarada da yaşam zor ev kiraları da çok çok pahalı. 75 kiloyum boyum 1.70 ama maşallah bi göbek var ki kilo aldığımı gören herkes hamilemisin diyor.