• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri sadece yalan :(

ya yok alla sen şimdi bi benzetme yapardım da hoş olmaz :) korkacak bişi değil inan bana spekulumdan daha cici bişi en azından :)
mecburiyetten evliliğimin 3. günü elin memleketinde sefil sefil çıktım o koltuga ayyy aklıma gelince deliriyorum :oops:

mecburiyetten evliliğimin 3. günü elin memleketinde sefil sefil çıktım o koltuga ayyy aklıma gelince deliriyorum :oops:
sorma bende ilk çıktığımda (4 ay önce) hastane başıma yıkıldı sandım. ayağa kalkamıcam sandım, ama devlet hastanesinde çok farklı özelde farklı. özelden daha memnun kaldım ben. ama inan vajınal ultrasonda korkcak bişi yok :KK19:

sorma bende ilk çıktığımda (4 ay önce) hastane başıma yıkıldı sandım. ayağa kalkamıcam sandım, ama devlet hastanesinde çok farklı özelde farklı. özelden daha memnun kaldım ben. ama inan vajınal ultrasonda korkcak bişi yok :KK19:
ah artık mecbur olmasa katlanıcaz napalım sera sen kaç aydır deniyosun canım

Ben iyi değilim malesef;( bu ay klomene ve ovitrelle e ve onca uğraşa rağmen yine hamile kalmadigim bugün kesinlesti:(Keske hic korumasaymışım.Ne den olmyor anlamiyorum neden? Insallah siz mutlu olursunuz...

Ben iyi değilim malesef;( bu ay klomene ve ovitrelle e ve onca uğraşa rağmen yine hamile kalmadigim bugün kesinlesti:KK43:Keske hic korumasaymışım.Ne den olmyor anlamiyorum neden? Insallah siz mutlu olursunuz...
sorun nedir canım teşhis kondumu?

Kızlar merhaba taze topik bulunca yazayım dedim ben de :) Biz de iki aydır korunmuyoruz ve ben iki aydır bütün belirtileri yaşadım. Bazı yorumlarda da okudum ki bu belirtiler vücudun gebelige hazırlandığını gösteriyormuş. Hayra yoralım hayır çıksın :) Benin de bat 7 veya 8 nisan. Beklemedeyim :)

Kızlar merhaba taze topik bulunca yazayım dedim ben de :) Biz de iki aydır korunmuyoruz ve ben iki aydır bütün belirtileri yaşadım. Bazı yorumlarda da okudum ki bu belirtiler vücudun gebelige hazırlandığını gösteriyormuş. Hayra yoralım hayır çıksın :) Benin de bat 7 veya 8 nisan. Beklemedeyim :)
hoşgeldin aramıza. batlarımız aynı hayırlısı artık :)

ya o sanırım kapatmış hesabınıi umarım ters giden bişi yoktur. bende bekliyorum işte batı elim kolum bağlı
inş canım ya kötü bişey yoktur geri döner umarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle:KK15:

Sare Lavinya Sare Lavinya bişey sorayım sana canım dün reglimin 6. günüydü ov. testi yaptım ve silik çizgi çıktı herzaman mı öyle çıkıyo yoksa ben erkenm,i yumurtluyorum acaba :110:

Sare Lavinya Sare Lavinya bişey sorayım sana canım dün reglimin 6. günüydü ov. testi yaptım ve silik çizgi çıktı herzaman mı öyle çıkıyo yoksa ben erkenm,i yumurtluyorum acaba :110:
canım ben adetim bittikten hemen sonra başladım ama bi gün silik bi gün koyu bigün hiç yoktu falan çok beceremedim yani. kafamı karıştırdı durduk yere, ama ben normal regl dönemime göre ayın 23 ünde yumurtluyorum görünüyo ama doktora 18 inde gittiğimde yumurta çatlamak üzereydi. bende kafanı karıştırma gün aşırı ilişki dene derim. yada doktora gidip yumurta takibi yaptır. çünkü bu testi hergün aynı saatte, 4 saat önce bişi içmeden bide idrarın mümkünse son damlasıyla yapmak gerekirmiş. ben uğraşamadım okadar.

Back