• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri sadece yalan :(

Evettt onuda duymustum ama oglen aklima gelmedi canim kusura bakma ben direk yumurtlamayi dusundum evet hamile olabilirsin hadi insallah tahlilde yapsan silikte olsa cikar belki adet gunune az kalmis hadi insallah alalim hayirli haberini :KK66:

canım benim ne kusuru.. ne doğruyu söylüyorsun ben ihtimalleri.. iyiki varsınız ya.. biz her olumsuzluğa karşı genede bu ay hamile kalcaz.. ben hala inanıyorum

bugün kırmızılar geldi malesef benim umutlar sonraki aylara kaldı sende durumlar nedir?

bitanem benim dört günüm var daha :( dün akşam , bugün sabah gebelik testi yaptım negatif. olsa çıkardı diyorum bi yerden, bir yerden de hala umut var diyorum bilemiyorum..

eger regli beklemeyip kan testi yaptırırda negatif olmadığını görürsem haftasonu doktora gidicem bi baksın bakalım bi sıkıntı var mı yumurtada rahimde vs vs off offff

bitanem benim dört günüm var daha :KK43: dün akşam , bugün sabah gebelik testi yaptım negatif. olsa çıkardı diyorum bi yerden, bir yerden de hala umut var diyorum bilemiyorum..

eger regli beklemeyip kan testi yaptırırda negatif olmadığını görürsem haftasonu doktora gidicem bi baksın bakalım bi sıkıntı var mı yumurtada rahimde vs vs off offff
canım eğer hiç doktora gitmediysen bu ay inşallah olmazsında eğer adet olursan mutlaka adetin 2. günü git. ben adetimden 15 gün sonra gittim ne ultrason ne hormon sonuçları doğru çıkmadı, haliyle yanlış teşhis konuldu. ama sonra adetin 2.günü hormon baktırdım normal bide adetin 13. günü gel dedi doktor yumurtlamaya baktı herşeyi gördü. yani yanlış zamanda gidersen teşhis doğru olmuyo kafan karışıyo. yani yaşadımda o yüzden diyorum.

bitanem benim dört günüm var daha :KK43: dün akşam , bugün sabah gebelik testi yaptım negatif. olsa çıkardı diyorum bi yerden, bir yerden de hala umut var diyorum bilemiyorum..

bende hazır regl olmuşken bi hormon testi yaptırsam mı diye düşünüyorum ama acaip sancım var hiç halim yok =(

bende hazır regl olmuşken bi hormon testi yaptırsam mı diye düşünüyorum ama acaip sancım var hiç halim yok =(
hiç yaptırmadıysan mutlaka yaptır canım. 2 . günü ama. en azından hormonlar normal çıkarsa kafan rahat olur

evlendiğim zaman yaptırmıştım oldu 1,5 sene aslında çocuk düşünmeye başladık yaptırmakta fayda var cidden
yaptır yaptır hazır adette olmuşsun, beklemek çok can sıkıcı. bende herşey temiz çıktı doktor hamile kalırsın dedi ama ben eşimde baktırsın istiyorum gittiği doktor 1 sene denemeden bakmam demiş çok sinir bozucu :/

yaptır yaptır hazır adette olmuşsun, beklemek çok can sıkıcı. bende herşey temiz çıktı doktor hamile kalırsın dedi ama ben eşimde baktırsın istiyorum gittiği doktor 1 sene denemeden bakmam demiş çok sinir bozucu :/
evet ya bi arkadaşıma da doktor aynısını demiş demekki gerçekten uygulama o şekilde oluyor. hayırlısıyla tez zamanda kavuşsak da bitse bu çile her ay bunalıma giriyorum resmen =(

canım eğer hiç doktora gitmediysen bu ay inşallah olmazsında eğer adet olursan mutlaka adetin 2. günü git. ben adetimden 15 gün sonra gittim ne ultrason ne hormon sonuçları doğru çıkmadı, haliyle yanlış teşhis konuldu. ama sonra adetin 2.günü hormon baktırdım normal bide adetin 13. günü gel dedi doktor yumurtlamaya baktı herşeyi gördü. yani yanlış zamanda gidersen teşhis doğru olmuyo kafan karışıyo. yani yaşadımda o yüzden diyorum.

o zaman regl olursamda olmazsamda gideyim hafta sonu.. doğru anladım dimi

o zaman regl olursamda olmazsamda gideyim hafta sonu.. doğru anladım dimi
regl olmazsan biraz daha bekle bence hayal kırıklığı olmasın en az 5 gün geçsin ama eğer olursanda reglinin 2, günü git mutlaka

regl olmazsan biraz daha bekle bence hayal kırıklığı olmasın en az 5 gün geçsin ama eğer olursanda reglinin 2, günü git mutlaka

ben bugün bu mutsuzlukla regl olurum.. cumartesi sabahın köründe de hastanede olurum..

neyse kısmet belki hiç olmuycak alışmam lazım galiba

ben bugün bu mutsuzlukla regl olurum.. cumartesi sabahın köründe de hastanede olurum..

neyse kısmet belki hiç olmuycak alışmam lazım galiba
ee daha dün dememişmiydik bu ay hepimiz hamileyiz diye? neden şimdi bu umutsuzluk??

ee daha dün dememişmiydik bu ay hepimiz hamileyiz diye? neden şimdi bu umutsuzluk??

ben kürtaj dan sonra enfeksiyon kaptım aylarca kortizon ve birsürü hormon iğnesi vuruldum. Dün kocam dilan galiba bizim bebeğimiz olmuycak lütfen üzme kendini olmasıda gerekmiyor sen daha önemlisin dedi. ve ben öldüm o anda umutta kalmadı hiçbişiy de kahrolmak neymiş 10 saniyede anladım .. şimdi mutluymuş gibi yapamıyorum.. ama sizler bu ay hamile kalacaksınız ben inanıyorum

aslında tek kürtaj yaptıran ve/veya zorunda kalan ben değilim ve herkesin bebeği olurken benim niye olmasın diye geçiyor içimden ama üzgünüm garibim bi karmaşığım bugün :(

ben kürtaj dan sonra enfeksiyon kaptım aylarca kortizon ve birsürü hormon iğnesi vuruldum. Dün kocam dilan galiba bizim bebeğimiz olmuycak lütfen üzme kendini olmasıda gerekmiyor sen daha önemlisin dedi. ve ben öldüm o anda umutta kalmadı hiçbişiy de kahrolmak neymiş 10 saniyede anladım .. şimdi mutluymuş gibi yapamıyorum.. ama sizler bu ay hamile kalacaksınız ben inanıyorum

aslında tek kürtaj yaptıran ve/veya zorunda kalan ben değilim ve herkesin bebeği olurken benim niye olmasın diye geçiyor içimden ama üzgünüm garibim bi karmaşığım bugün :KK43:
ama bide şu açıdan bakmak lazım canım, kürtaj olmuşsun, demekki hamile kalabiliyosun, bu bile bi umut değilmi? bense hiç tatmadım o duyguyu kürtaj olmak tabiki çok zor bi durum ama dedim ya demekki hamile kalabiliyosun, bu ay olmaz bidahaki ay olur.

ama bide şu açıdan bakmak lazım canım, kürtaj olmuşsun, demekki hamile kalabiliyosun, bu bile bi umut değilmi? bense hiç tatmadım o duyguyu kürtaj olmak tabiki çok durum ama dedim ya demekki hamile kalabiliyosun, bu ay olmaz bidahaki ay olur.

hamileliğimi bilmiyordum farklı bir problemden dolayı röntgen tomografi ve emar çektirdim. bebeğe zararı olur dedikleri için sonlandırdım. kişisel bir tercih değildi. :( O konu beni çok üzer

evet hamile kalabiliyorum ama sonrasında enfeksiyon vs vs çok sancılı bir süreçti .. hele bozulan psikolojimi sarmam yıllarımı aldı hala o konuda iyileşmiş sayılmam ölünceye kadarda iyileşmiycek bu konu..

umarım tez zamanda senin bebik haberini alcaz amin

hamileliğimi bilmiyordum farklı bir problemden dolayı röntgen tomografi ve emar çektirdim. bebeğe zararı olur dedikleri için sonlandırdım. kişisel bir tercih değildi. :KK43: O konu beni çok üzer

evet hamile kalabiliyorum ama sonrasında enfeksiyon vs vs çok sancılı bir süreçti .. hele bozulan psikolojimi sarmam yıllarımı aldı hala o konuda iyileşmiş sayılmam ölünceye kadarda iyileşmiycek bu konu..

umarım tez zamanda senin bebik haberini alcaz amin
hepimizin alıcaz bebek haberlerini ben inancımı kaybetmiyorum, sende kaybetme, 21 yıl uğraşıp sizin asla çocuğunuz olmaz demişlerdi kuzenime. oda ümidini kaybetti tabi. zaten regl olamıyodu bide çok kiloluydu, halsiz diye doktora gittiğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrendi.. hala umutsuzmusun?

hepimizin alıcaz bebek haberlerini ben inancımı kaybetmiyorum, sende kaybetme, 21 yıl uğraşıp sizin asla çocuğunuz olmaz demişlerdi kuzenime. oda ümidini kaybetti tabi. zaten regl olamıyodu bide çok kiloluydu, halsiz diye doktora gittiğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrendi.. hala umutsuzmusun?

AAA 6 aylık hamile nasıl ya...

kim umutsuz daha 4 gün var bebişim gizliyor kendini.. naz yapıo annesine kız mı olacak ne

akşam bi daha yaparım yarın sabah birdaha yaparım sonunda görürüm bebeğimi :confused::confused::confused::confused::confused:

AAA 6 aylık hamile nasıl ya...

kim umutsuz daha 4 gün var bebişim gizliyor kendini.. naz yapıo annesine kız mı olacak ne

akşam bi daha yaparım yarın sabah birdaha yaparım sonunda görürüm bebeğimi :confused::confused::confused::confused::confused:
yapma yapma!!!! bekle acık bekle daha minnacık o ondan belli olmuyor, azcık büyüsün öyle yap testi :21:

Back