• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri sadece yalan :(

canım ben adetim bittikten hemen sonra başladım ama bi gün silik bi gün koyu bigün hiç yoktu falan çok beceremedim yani. kafamı karıştırdı durduk yere, ama ben normal regl dönemime göre ayın 23 ünde yumurtluyorum görünüyo ama doktora 18 inde gittiğimde yumurta çatlamak üzereydi. bende kafanı karıştırma gün aşırı ilişki dene derim. yada doktora gidip yumurta takibi yaptır. çünkü bu testi hergün aynı saatte, 4 saat önce bişi içmeden bide idrarın mümkünse son damlasıyla yapmak gerekirmiş. ben uğraşamadım okadar.
haklısın canım bende bu ayda olmazsa yumurta takibine gideyim :KK1: daha çok beklemekten çare aramaktan kurtarsın bizi rabbim amin

haklısın canım bende bu ayda olmazsa yumurta takibine gideyim :KK1: daha çok beklemekten çare aramaktan kurtarsın bizi rabbim amin
ben bu ay tam çatlama günü ilişki yaşadım doktor öyle dedi ve kesin hamile kalırsın dedi. ama bende herhangi bi belirti yok. bu ay diğer aylara göre çok daha umutluyum yumurtlamayı yakaladım diye ama kısmet tabii :KK17:

ben bu ay tam çatlama günü ilişki yaşadım doktor öyle dedi ve kesin hamile kalırsın dedi. ama bende herhangi bi belirti yok. bu ay diğer aylara göre çok daha umutluyum yumurtlamayı yakaladım diye ama kısmet tabii :KK17:
inş canım Allahın izniyle olur stres yapma dua nı et.hem biz hamile değilkende hamile gibi hissediyoruz :rolleyes:

Back