yapma yapma!!!! bekle acık bekle daha minnacık o ondan belli olmuyor, azcık büyüsün öyle yap testi
sare; çok teşekkür ederim. moralimi düzelttin. canım çok sıkılıodu dün akşamdan beri. ay ne güzel ne hamile hissediyorum kendimi yine
hehe bende haftaya hamile hissetçem kii :)
merhaba arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama gezerken yolum buraya düştü taze bi topik olduğu için her sayfayı okudum. belki size umut olurum diye yazmak istedim. aslında sizin dünyanıza o kadar uzağım ki benim hiç böyle heyecanlarım olmadı.hiç ovulasyon takip edemedim hiç gebelik testi yapamadım. 18 aylık evliyim ve evlendikten birkaç ay sonra bebek düşünmeye başladığımız sırada eşimin öylesine verdiği testte normal yolla bebeğimizin olamayacağını büyük bir yıkımla öğrendim. sayı ve morfoloji problemimiz var ve yaşımız ileri. doktor direkmen tüp bebek önerdi ilk denemede tutan bebeğim 7. haftada bıraktı beni sonrasında bir transfer iptali ve negatif bir tüp bebek denemesi ile toplamda 3 başarısız denemeyi arkamda bıraktım. 20.000 tl harcama yaptık. yıkılan hayaller verilen emekler cabası. çok uzatmak istemiyorum ama en azından bu ay olmazsa gelecek ay deme şansınız var oysa biz bir daha nasıl para biriktireceğiz ne zaman başlayabiliriz derdindeyiz. o yüzden halinize şükredin rabbime tevekkül edin. (biz tüp bebek anne adayları bile şükrediyoruz en azından umut var tedavi şansı var diye) bunalım takılan isyan eden cümleler okudum iç geçirdim keşke her ay bi umudum olsaydı diye. umutlarınızın sönmemesi dileği ile rabbim hepimizin kucağını doldursun yuvasını şenlendirsin....
merhaba arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama gezerken yolum buraya düştü taze bi topik olduğu için her sayfayı okudum. belki size umut olurum diye yazmak istedim. aslında sizin dünyanıza o kadar uzağım ki benim hiç böyle heyecanlarım olmadı.hiç ovulasyon takip edemedim hiç gebelik testi yapamadım. 18 aylık evliyim ve evlendikten birkaç ay sonra bebek düşünmeye başladığımız sırada eşimin öylesine verdiği testte normal yolla bebeğimizin olamayacağını büyük bir yıkımla öğrendim. sayı ve morfoloji problemimiz var ve yaşımız ileri. doktor direkmen tüp bebek önerdi ilk denemede tutan bebeğim 7. haftada bıraktı beni sonrasında bir transfer iptali ve negatif bir tüp bebek denemesi ile toplamda 3 başarısız denemeyi arkamda bıraktım. 20.000 tl harcama yaptık. yıkılan hayaller verilen emekler cabası. çok uzatmak istemiyorum ama en azından bu ay olmazsa gelecek ay deme şansınız var oysa biz bir daha nasıl para biriktireceğiz ne zaman başlayabiliriz derdindeyiz. o yüzden halinize şükredin rabbime tevekkül edin. (biz tüp bebek anne adayları bile şükrediyoruz en azından umut var tedavi şansı var diye) bunalım takılan isyan eden cümleler okudum iç geçirdim keşke her ay bi umudum olsaydı diye. umutlarınızın sönmemesi dileği ile rabbim hepimizin kucağını doldursun yuvasını şenlendirsin....
efet öyle tabi.. ay ne güzel hamile yiz.. beraber doktor araştırrız vs vs çok güzel bebeklerimiz olur inş
amin kızlar inş sabah erkenden girip baktım durumunuz nedir diye fdd23 umutsuz olma en azından hamile kalabilmişsin demekki problem yok Allah gönlünüze göre versin canlarım
hiç siz ov.testi denedinizmi kızlar bu ay onu deniycem
akşam gene test yapcam , ben inanıyorum şuan minişlerimiz içerde tutunmaya çalışıyorlar.. az önce istemdışı elimi göbeğime götürüp burdasın dimi eşek sıpası dedim kendi kendime.. burdalar ya bizimleler negatif çıksalarda Rabbim in hadi demesini bekliyorlar
ben aldım ama hiç yumurta takibi yapmadım genelde gebelik testi olarak kullandım. :)
ben denedim adetim bittikten sonra hergün yaptım ama görmedim hiç 2. çizgiyi bidaha bıraktım yapmayıhiç siz ov.testi denedinizmi kızlar bu ay onu deniycem
hahah evet orda orda nazlı sıpalar ayyy şimdiden böyleler ilerisini düşünemiyorum
haykırarak güldün sen bana çok benziyosun bende güvenemiyorum kendime takip ederim inş
Alalala neden öyle oldu acaba çok kişi olumlu sonuç almışben denedim adetim bittikten sonra hergün yaptım ama görmedim hiç 2. çizgiyi bidaha bıraktım yapmayı
valla tekip edenler hemen hamile kalıyor ama ayda 5765656665 tane gebelik testi yapmaya üşenmeyen ben günde 1 tane ovulasyon takibine üşeniyorum
ben tuhaf insanım ondan :)) aman yapmadan 4 saat önce bişi içmemen lazım, yok idrarın son damlası olması lazım falan filan uzun iş uğraşamam benAlalala neden öyle oldu acaba çok kişi olumlu sonuç almış
ay ben o vajinal ultrasyondan çok korkuyorumben bilmem kızlar hesap kitap yaptım bu ay programa göre ayın 24 ü yumurtlama günüm ama doktora 18inde gittim yumurta olmuşmuş yarın öbür gün çatlar dedi. yani 18-19-20 doğurgan dönem dedi. ki benim adetim 29 gün döngüsü hiç de şaşmaz. demekki bu program tutmuyomuş. illa takip etmek istiyosanız doktora vajınal ultrasonla takip ettirin en garanti yol bu.
ya yok alla sen şimdi bi benzetme yapardım da hoş olmaz :) korkacak bişi değil inan bana spekulumdan daha cici bişi en azından :)ay ben o vajinal ultrasyondan çok korkuyorum
ayyyy bak şimdi okurken üşendim hea boyle olduğunu bilmyodumben tuhaf insanım ondan :)) aman yapmadan 4 saat önce bişi içmemen lazım, yok idrarın son damlası olması lazım falan filan uzun iş uğraşamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?