Erken Hamilelik Belirtileri sadece yalan :(

ben yiğenime aldığım fakat ben götürünceye kadar olmayan değişim günü geçen tüm cicişleri saklıyorum. kızıma ve/veya oğluma (kız masal, erkek efe)

bu arada babalarının fikri alınmış diil ama bağıra bağıra ben doğurcam isimlerini benim koymamdan daha doğal ne olabilir ki dimi çok haklıyım. evet haklıyım

ben bi 9 ay adet olmayı düşünmüyorum cicim
bencede cicimmmm
ben ilk hamilelik işini düşündüğümde bebek battaniyesi başlamıştım sonra vazgeçtim yarım bıraktım :)))

yarım bırakılmaz bi el işi babaannem öyle derdi başın ağrırmış bence bitir . şaka bi yana bende ne yelekler ne patikler ördüm şu 5 ayda küflenecekler annecim cicilerin gel artık

hahahhah hep destek tam destek kesinlikle haklısın herzaman kayıtsız şartsız

kızlarrrrrr; Sycorox, HAMİLEYMİŞ yeni almış sonucu.. bEN dedim bu sayfada herkes sırayla hamile yazcak dedim ... Allahım ne mutlu oldum ya

kızlarrrrrr; Sycorox, HAMİLEYMİŞ yeni almış sonucu.. bEN dedim bu sayfada herkes sırayla hamile yazcak dedim ... Allahım ne mutlu oldum ya

yaşasınnnn nasıl sevındım cok dua ettim ben ona

ayy hadi hayırlısıyla kucağına alır inşallah.. darısı başımızaaaa :))

hamile yazısını tek tek yazcas demiştim. konuya ilk cevap yazan arkadaşımız hamile.. meleği ona sıkı sıkı tutunmuş. Darısı tüm gün sayanların başına inş. Amin

ah nasıl mutlu oldum hadi kızlar ALLAHIN izniyle sıra sizde ben 4 hafta geç gelicem arkanızdayım Allahım tüm isteyenlere nasip et amin

benim 5 gün var daha kan testinde bile çıkmaz daha galiba sanırım heralde

Gerçekten kızıma hamileyken ilk başta ne batma oldu ne bir şey sadece adetim gecikti.Gebeliğin ikinci ayında göğüs uçları koyulaştı 3. ayından sonra bulantı başladı. Erken gebelik sanırım o kadarda erken zamanı kapsamıyor.Baş dönmesi de gebeliğin sonlarına doğru oluyor. Ateş olayıysa bende üçüncü aydan sonra başladı. Sanırım belirtiler ikinci aydan sonra çıkıyor. Tabi bu bende böyle oldu, herkeste aynı olacak diye bir şey yok.

s
sana yazdıktan sonra adet olmuşum yarın olmam gerekirdi bir gün erken. ben belki hamile olmam ama adet olurum. benim yumurtlama ve adetim hamilelik belrtisinin hepsini yaşıyor. bende bir düşük yaptım ynı senin gibi göğüslerim çok acıyordu ve yürüken bile hissediyordum. benimde tek erken belirti yaşadığım o

Ne diyoruz bitanem yerleşme kanamasıdır diyoruz ve beklemeye devam ediyoruz

Ne kadar çok takarsan o kadar çok üzülürsün.. Bazı şeyler zorlamayla olmuyor, akışına bırakmak gerekiyor. Ve hayatın güzel süprizleri de "tamam artık olmadı mı olmuyor" dediğinde gerçekleşiyor.Hemde kıymeti daha çok biliniyor.
Tecrübe edildi, onaylandı.

söylediklerin o kadar gerçek ve bir o kadarda üzücü. umarım bizlerde tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

söylediklerin o kadar gerçek ve bir o kadarda üzücü. umarım bizlerde tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

Allah isteyen herkese nasip etsin ama tabii hayırlısıysa.. Bazı şeyleri diretmek Allah'ın takdirini sınamak oluyor ve hayırlı olmuyor malesef.

ben hamileliğe yormuştum ama :)
Evettt onuda duymustum ama oglen aklima gelmedi canim kusura bakma ben direk yumurtlamayi dusundum evet hamile olabilirsin hadi insallah tahlilde yapsan silikte olsa cikar belki adet gunune az kalmis hadi insallah alalim hayirli haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…