bencede cicimmmmben bi 9 ay adet olmayı düşünmüyorum cicim
ben ilk hamilelik işini düşündüğümde bebek battaniyesi başlamıştımsonra vazgeçtim yarım bıraktım :)))
ben yiğenime aldığım fakat ben götürünceye kadar olmayan değişim günü geçen tüm cicişleri saklıyorum. kızıma ve/veya oğluma (kız masal, erkek efe)
bu arada babalarının fikri alınmış diil ama bağıra bağıra ben doğurcam isimlerini benim koymamdan daha doğal ne olabilir kidimi çok haklıyım. evet haklıyım
kızlarrrrrr; Sycorox, HAMİLEYMİŞ yeni almış sonucu.. bEN dedim bu sayfada herkes sırayla hamile yazcak dedim ... Allahım ne mutlu oldum ya
Anne olmayi hak etmiyorum ??? Cok agir bir cumle yapma boyle ...... allahim en hayirli zamanda yapcaktir emin ol...belirtileri gecen ay bende yasadim kasik agrisi bel agrisi gaz sancisi vs ama bu ay kendimi dinlemedim sadece gogus agrim dinlemesemde kendini belli ediyor .. ama lutfen bu kadar olumsuz dusunme her ser de vardir bir hayir unutma
çıkmaz bencede azcık daha bekle bakalımbenim 5 gün var daha kan testinde bile çıkmaz daha galiba sanırım heralde
çıkmaz bencede azcık daha bekle bakalıminşallah
sana yazdıktan sonra adet olmuşumcanım kıyamam ya.. bu sefer karar verdik biz bu ay hamileyiz. kafaya takmıyoruz hiç stresede girmiyoruz hamilemiyiz değilmiyiz diye. kesin hamileyiz diyoruz. Hoşgeldin aramıza bu ay bizimle birlikte seninde bebeğin olacak.. sağlıklı nur topu gibi bebecikler .. inşallah
s
sana yazdıktan sonra adet olmuşumyarın olmam gerekirdi bir gün erken. ben belki hamile olmam ama adet olurum. benim yumurtlama ve adetim hamilelik belrtisinin hepsini yaşıyor. bende bir düşük yaptım ynı senin gibi göğüslerim çok acıyordu ve yürüken bile hissediyordum. benimde tek erken belirti yaşadığım o
Ne kadar çok takarsan o kadar çok üzülürsün.. Bazı şeyler zorlamayla olmuyor, akışına bırakmak gerekiyor. Ve hayatın güzel süprizleri de "tamam artık olmadı mı olmuyor" dediğinde gerçekleşiyor.Hemde kıymeti daha çok biliniyor.
Tecrübe edildi, onaylandı.
söylediklerin o kadar gerçek ve bir o kadarda üzücü. umarım bizlerde tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
Evettt onuda duymustum ama oglen aklima gelmedi canim kusura bakma ben direk yumurtlamayi dusundum evet hamile olabilirsin hadi insallah tahlilde yapsan silikte olsa cikar belki adet gunune az kalmis hadi insallah alalim hayirli haberiniben hamileliğe yormuştum ama :)
valla bu bildiğin yerleşemedi kanaması ama olsun öyle diyelim. ne güzel bir daha ki 5 hafta ileride oluruzD:Ne diyoruz bitanem yerleşme kanamasıdır diyoruz ve beklemeye devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?