valla daha bndeee bilmeden kızz gibi hiseediyorumm hatta evdee resmen egemenligimizzii ilann ettik bilehenuzz gecmediii ama birazz da lsaa daha iyi hissediyorum henuzz yemek asamasınaa geecemedimmm yemek kokusu benii mahfediyorr umarımm geecerr bekliyorummmm Allah tan inşallah eski iştahım döner ve bu hasssasiyetimmm kaybolur demek sende cinlilerr kız diyordu ha banada kız diyor bakalımm yanılacak mı
kızlar bugün adet günüm bu çıktı ne oldu yani şimdi
burdan pek bişey gözükmüyoda fotodanmı öle sen görebilymsn
hayalet gibi bir şey var bugünde adet günüm.acaba test mi bozuk yarın olsa da ilk idrarla denesem ahh ahh
CANIM bence şmdide deneyebilirsin :)) ben akşam 6 da yaptım düşün :)) ve çıktı adetim sadece 3 gün gecikmişti
kuzum beniimm Allah gönlüne gore versin inşallah sağlıkla hayirlisiyla dogsun miniklerimizayy bende bi süre yemek yapamamıştimm gecer canim beniimm meraklanma eskisinden daha iyi oldugun güzel haber bebegim
ay ne güzel,işyerindeyim şimdi akşamda 8 de çıkıcam o saatte açık eczane olmuyor o yüzden yarını beklemek zorundayım,senin hiç silik çizgi çıkmış mıydı,direk ikisi de kalın kırmızı mı çıkmıştı
TAM ORATASI ÇIKTI CANIM silik değildi
hıım peki ne kadarlıkken yapmıştın canım testi
tatlımm hamilesinnn hatta binde biniçin rahat olsun buarada asagı yukarı iki haftalık kadar cıkıcak gozunaydın [/QU
yaa öyle mi gerçekten acaba yaa,kalbim durcak nerdeyse
33 gün olmuştu adetimde 3 gün geçmişti
hıım o zaman 2 gün sonra ben tekrar bakayım
cok cok tesekkurum eederim birtanemmmmmm dualarınn için Allah bebeğini sagsalim kucağına almanı nasip etsin inşallah prensinin prensesi
canim benimmmprensimin prensesiyim sevdim bu cümleyi amin bitanem Rabbim hepimize nasip etsin inşallah saglikla dogsun evlatlarimiz ve saglikli bir dogum gecirelim insallah
tatlımm hamilesinnn hatta binde biniçin rahat olsun buarada asagı yukarı iki haftalık kadar cıkıcak gozunaydın [/QU
yaa öyle mi gerçekten acaba yaa,kalbim durcak nerdeyse
HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNN İCİN RHATT OLSUNNN TATLIMMM HAYIRLII OLSUN:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?